CARA TEŠKO POTRESLA SMRT: Osvanula emotivna poruka koja KIDA DUŠU, razoren bolom (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava bivšeg zadurgara!

CARA TEŠKO POTRESLA SMRT: Osvanula emotivna poruka koja KIDA DUŠU, razoren bolom (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. u 56. godini. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u muzičkoj industriji, ali i među obožavaocima širom regiona. Sa svojim brojnim hitovima, Džej je osvojio srca mnogih, pa nije ni čudo što je njegova smrt izazvala veliku tugu među fanovima.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, podelio je emotivan snimak pokojnog pevača na svom Instagram profilu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Filip je pokazao koliko mu je Ramadanovski značio i koliko ga je dirnuo njegov odlazak, ali i da ga se i dalje rado seća i sluša njegove brojne hitove.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car podelio objavu o Džeju

- Želim ponovo da vas zabavim, došla je i ta nedelja. Blago onom ko rano poludi, a ja sam niz reku života plovio lagano. Noćas mi se ne spava i srce će mi pući, nedostaje mi moj Beograd i moj Dorćol, Slavija, muzika, moji drugovi, svi mangupi, lepe ženske u društvu i dupli viski. Kad upoznas nekog i kaže ti da nikad nije plakao, nemoj da se družiš sa njim. Moj brat i ja umeli smo da se isplačemo sa osmehom na licu. Moju bol niko ne zna, sad za stolom sedim sam, nedostajete mi. Moj dom i ovaj i onaj koji mi sada najviše treba, možda sam poranio, ali tu sam gde sam. Nedelja je... i svi smo tu - glasila je objava koju je Car podelio na pomenutoj društvenoj mreži, a koje su mu, po svemu sudeći, teško pale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading