ANA ĆURČIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Prva izjava nakon što je postala VODITELJKA, ovo su DETALJI novog posla!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon što je postala voditeljka!

ANA ĆURČIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Prva izjava nakon što je postala VODITELJKA, ovo su DETALJI novog posla!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

Kako je Republika ekskluzivno pisala, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Ana Ćurčić postala je voditeljka i novo lice jedne domaće televizije. Ovim povodom stupili smo u kontakt sa s njom, kako bi nam otkrila prve utiske o novom aganžmanu o kojem javnost ne prestaje da bruji.

- Pregovarala sam i presrećna sam uslovima koje sam dobila, tako da istina je da postajem voditeljka. Ne smem ništa još da otkrivam, ali mogu da kažem da spremamo ogromna iznenađenja! Danas mi je bio prvi radni dan, sve kolege su me dočekale kako dolikuje, oduševljena sam - istakla je Ćurčićeva na samom početku razgovara za Republiku, te dodaje da jedva čeka da pokaže publici i fanovima šta im je pripremila:

Republika

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić postala voditeljka

- Atmosfera je baš onakva kakvu volim, svi rade timski, jedan za drugoga, i radujem se što počinjem da radim u takvom kolektivu. Uzbuđena sam, ovo je potpuno neka nova priča za mene i jedva čekam da vidite šta smo vam pripremili.

Podsećanja radi, kako je otkrila u razgovoru za Republiku kada smo je nedavno posetili u njenom novom domu, Ana Ćurčić će pored salona i kozmetičarskog posla kojim se trenutno bavi dobiti novu ulogu u svetu medija.

Radim nešto što se tiče televizije... To mogu da ti kažem, a više detalja ću ti otkriti kada budem mogla - nasmešila se bivša zadrugarka našem novinaru, a kada smo je pitali da li to znači da postaje voditeljka, Ćurčićeva je potvrdila:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić postala voditeljka

Pa, volela bih! Ali, specifično čega... Interesantno se nešto sprema, ali ne mogu ništa više da otkrijem, tek treba da pregovaram o svemu tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
zveki

16.01.2024 19:00

Da li je mooguce, onim unjkavim glasom kada krene da mrnjauce i da se prenemaze,kome je to zabavno ,a posebno sto smeta usima … ;)

sasa

16.01.2024 19:39

a sta bi sa anksioznim zenama😪😪😪 teta Saveta...kako ste😂Anjelinim stopama,sad mora sa Mirkovicem na jahtu😂😂😂

Melanija

16.01.2024 20:57

@sasa - Kako sada može sa Anđelom, ili je Anđela dobila šut kartu ili će biti na novotvorenu Hajp CG. Što se tiče Ane sigurno su to neki kockarski dilovi jer je Mirković uz Acu Lukasa njegovog pulena poznati kockar.