DERBI POD ISTAGOM, OGLASILA SE POLICIJA: ''Službenici preduzimaju dalje mere!''

Autor:

Sport

28.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal.

DERBI POD ISTAGOM, OGLASILA SE POLICIJA: ''Službenici preduzimaju dalje mere!''

Foto: youtube/screenshot

Uprava policije oglasila se povodom incidenata koji su usledili nakon utakmice Budućnosti i Sutjeske u Podgorici. Meč je završen nerešenim rezultatom 2:2, ali događaji van terena privukli su mnogo veću pažnju.

- Po završetku utakmice došlo je do verbalnog sukoba dela navijačke grupe ‘Varvari’ i igrača FK Budućnost, a fizički sukob sprečen je pravovremenom reakcijom policijskih službenika. Tom prilikom je od strane dela navijačke grupe ‘Varvari’ oštećena infrastruktura stadiona. Takođe, po završetku utakmice došlo je do fizičkog sukoba između samih igrača FK Budućnost - navode iz policije.

Tokom utakmice, navijačke grupe Varvari i Vojvode aktivirale su veću količinu pirotehničkih sredstava, unoseći nemir i neprijatnost na tribinama. Ova neodgovorna akcija dovela je do oštećenja infrastrukture stadiona.

Nakon završetka utakmice, došlo je do verbalnog sukoba između dela navijačke grupe Varvari i igrača FK Budućnost, koji je jedva sprečen fizičkim sukobom. Ovaj incident je izazvao dodatnu pažnju i zabrinutost, a policija je morala da interveniše kako bi sprečila eskalaciju sukoba.

U saopštenju policije, naglašeno je da je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici upoznat sa događajem, dok policijski službenici preduzimaju dalje mere i radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ovog incidenta. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o ishodu postupka.

-Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica preduzimaju dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, te će sa ishodom ovoga postupanja javnost biti blagovremeno obaveštena - zaključuje MUP Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading