OPAKI RAZBOJNIK KONAČNO IZA REŠETAKA! Kidao ženama lančiće sa vrata i otimao novčanike!

Autor:

Hronika

28.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopov je mahom "operisao" po Paliluli i Zvezdari.

OPAKI RAZBOJNIK KONAČNO IZA REŠETAKA! Kidao ženama lančiće sa vrata i otimao novčanike!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Policija je u Beogradu, u petak 26. aprila je uhapsila G.A. (31) nakon čemu mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Napisana mu je prijava za krivično delo "teške krađe" jer je na teritoriji opštine Zvezdara i Palilula, u proteklom periodu, izvrsio više ovakvih krivičnih dela. On je na ulici presretao starije osobe, pretežno ženskog pola od kojih je otimao torbe, novčanike, kao i kidao lančiće i ogrlice sa vrata.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsećamo, krajem prošlog meseca iza rešetaka se našao još jedan drski razbojnik i višestruki povratnik.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je tada podnelo optužni predlog protiv N.R. (rođen 1978. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 09.03.2020. godine, u naselju Boljevci, izvršio krivično delo Teška krađa u pokušaju iz člana 204. Krivičnog zakonika na taj način što je došao do porodične kuće oštećenog J.M., preskočio ogradu dvorišta i drvena ulazna vrata otvorio zavlačenjem podesnog alata - poluge i snagom tela i tom prilikom razbio staklo na ulaznim vratima, te kako je u tom trenutku naišao komšija oštećenog, okrivljeni je odustao od daljeg izvršena krivičnog dela i seo u svoje vozilo koje je prethodno parkirao ispred dvorišta oštećenog i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Imajući u vidu da je u pitanju višestruki povratnik koji je ranije 17 puta pravnosnažno krivično osuđen Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog osudi na kaznu zatvora u trajanju od 5 godina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading