CAR OPELJEŠIO FANOVE: Zadužio se do guše, zbog 15.000 evra ga jure KAMATAŠI - u sve je umešana i TRUDNA ALEKS!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Hatić javno izneo šok detalje, puklo prijateljstvo bivšeg zadrugara i tiktokera!

CAR OPELJEŠIO FANOVE: Zadužio se do guše, zbog 15.000 evra ga jure KAMATAŠI - u sve je umešana i TRUDNA ALEKS!

Foto: Shutterstock

Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, našao se na meti osuda i prozivki od strane Mirze Hatića. On tvrdi da je Car pozajmio od njega 15.000 evra kako bi mogao da isfinansira život na visokoj nozi. Mirza Hatić izneo je šok detalje, optužujući Cara da je živeo na račun baba i da mu je jedva isplatio dug, nakon čega je postao neprijateljski nastrojen. Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, posebno zbog detalja o pozajmici i navodnom načinu vraćanja novca.

- Živiš na račun baba i to je to. Zadužio si se, 15.000 evra si mi vraćao tri meseca i radio si za mene, da bi kupio lančić. Onda dođeš meni glumiš, a na kamati mi bio frajer, jedva si me isplatio i kad si me isplatio počeo si da mi mafijaš. Sve to što imaš, i zlato, ja sam ti dao na rate i pomalo si mi plaćao. Ne da ti Aleks da igraš sa ženama, a da li ti daje da primaš giftove od žena. Ne bi imao šta da jedeš da ti nije onih baba - rekao je Mirza vidno besan.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirza Hatić javno isprozivao Cara
Podsetimo, Aleksandra Nikolić se preselila u Crikvenicu kod Filipa Cara kako bi živela sa njim i održavala trudnoću. Oboje su istakli da su rešili da provode vreme u mirnijim vodama, te da žele da žive normalan život. Iako su navikli na burniji život u rijalitiju, ova promena stila života je iznenadila mnoge.

Očigledno je da su Filip Car i Aleksandra Nikolić odlučili da promene svoje živote i da se fokusiraju na porodicu i mirniji način života. Njihove odluke su izazvale različite reakcije među fanovima, ali je jasno da su spremni da krenu u novu fazu svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dk

20.12.2023 12:43

Nezna se ko je gori Mirza Hatic ili vi !