ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Otvorila vrata NOVOG STANA, OVO je tačan datum USELJENJA!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otvorila vrata svog doma.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Otvorila vrata NOVOG STANA, OVO je tačan datum USELJENJA!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Trudna starleta Aleksandra Nikolić na Instagram profilu otvorila je vrata novog opremljenog stana, koji će, kako i sama kaže, biti spreman za useljenje za nekih mesec dana. Nikolićeva je na Instagram profilu objavila fotografiju kako izgleda za sada njen stan.

Foto: youtube.com/alexmima98

Aleksandra Nikolić

 

Nikolićeva je pokazala kako izgleda novo prostranstvo u kom će provoditi vreme sa svojim naslednikom. Mnogi se pitaju da li će i Filip Car doći sa njom za Beograd da živi, budući da se do sada još uvek nije pojavljivao u Srbiji. 

- Za mesec dana renoviranje je gotovo - napisala je Aleksandra na Instagramu, pored toga označila je lokaciju Beograd, pa su mnogi shvatili da će se zapravo kroz nekoliko nedelja vratiti za Srbiju iz Crikvenice. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

Podsetimo, nedavno je Aleksandra Nikolić govorila o trudnoći i kroz kakve je periode sve prolazila prethodnih meseci. 

Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

17.12.2023 18:05

Boze, kako ove zene znaju da se unakaze pa to je strasno .Usta kao kranjske kobasice, ove iskosene oci postaju male i uske kao kod svinje ….i sve izgledaju kao da su klonirane ,ali to samo kod nas ,nigde vise u svetu !