DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE DOŠAO KOD CARA PO UPUTSTVA: Pre povratka u rijaliti organizovao tajni susret sa Filipom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.12.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani učesnik Elite se našao sa Filipom Carem, osvanuli svi detalji.

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE DOŠAO KOD CARA PO UPUTSTVA: Pre povratka u rijaliti organizovao tajni susret sa Filipom! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Diskvalifikovani učesnik Elite, Sanjin Horvat, samoinicijativno je napustio rijaliti, kako mnogi sumnjaju, baš zbog Milene Kačavende, na koju je bacio oko, a o njihovim emocijama se govori i dan-danas.

Mnogi su želeli da vide Sanjina ponovo u rijalitiju, oči u oči sa Kačavendom, a njegova najnovija fotografija bacila je sve u rebus.

Naime, Sanjin je objavio selfi sa Filipom Carem, a mnogi su se iznenadili zašto je Sanjin želeo da upozna i porazgovara Cara, koji važi za jednog od najboljih rijaliti igrača ikada.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sanjin Horvat i Filip Car

 

Kako se mnogo spekulisalo o Sanjinovom povratku u "Elitu", korisnici društvenih mreža su komentarisali da se Horvat obratio Caru, ne bi li dobio neophodna upustva, s obzirom da se Sanjin nije najbolje snašao u rijalitiju, zbog čega je odlučio da isti napusti.

On neprestano pecka Kačavendu putem svog Instagram profila, iako i dalje ima verenicu, a svi se pitaju kako bi se Horvat ponašao, kada bi dobio drugu šansu i vratio se u "Elitu". Sanjin i Filip Car su ispozirali za društvene mreže, a diskvalifikovani učesnik je fotografiju podelio sa brojnim pratiocima, koji su se iznenadili zbog ovog njegovog poteza.

Podsetimo, Filip Car danas je otišao sa svojom izabranicom Aleksandrom nNikolić kod ginekologa, kako bi proverili u kakvom je stanju njihova beba, koja će već sledeće godine stići na svet. Car nije mogao da sakrije nervozu pred Aleksandrin ginekološki pregled, što je i podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, Car je stajao u redu u ginekološkoj ordinaciji i čekao da se Nikolićeva pojavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading