TRUDNA ALEKS SPREMILA TUŽBE: Ovo su najsvežije vesti iz Crikvenice!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" više ne želi da trpi strašne optužbe koje dobija sa svih strana!

TRUDNA ALEKS SPREMILA TUŽBE: Ovo su najsvežije vesti iz Crikvenice!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Aleksandra Nikolić završila je na sudu zbog izmišljene trudnoće, kako saznaje Skandal. Naime, ona je rešila da presavije tabak i da redom tuži sve koji su iznosili informacije da nije trudna. U pitanju je prvenstveno Bilal Brajlović, a zatimi mnogi numerolozi koji su pričali da je ona izmislila trudnoću. Aleks svojim prijateljima i dalje tvrdi da je trudna, a na društvenim mrežama se vodi velika polemika da li je to istina. 

Oni su išli toliko daleko da su rekli kako će Aleks tek početkom sledeće godine da prizna kako je navodno izgubila bebu i kako je to zapravo razlog što se ne pojavljuje u javnpsti. zlobnicu kažu da ona sedi kod kužće i da se ne pojavljuje u javnost kako niko ne bi video da ona nema stomak. S druge strane, ljudi kažu da je sada zimsko vreme i da bi mogla prosti jastukom da napravi stomak i da to ne bi bio problem. 

Međutim, njeni prijatelji tvrde da Aleks isključivo traži mir i da se zbog toga povuka iz javnosti, jer želi u miru da uživa u svakom danu svoje trudnoće. Sa drugr strane Filip Car sse svojim prijateljima poverio da on i dalje zahteva DNK test, ali da je ubeđen da je dete njegovo i da će o njemu brinuti.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Aleks Nikolić i Filip Car

Ono što je jako zanimljivo to je da niko u poslednje vreme nije video Aleks. Neki kažu i da se prilično ugojila i da zbog toga ne  želi da se pojavljuje u javnosti. Sa druge strane neki kažu da je to čista glupost i da ona izgleda potpuno normalno i potpuno ok, pa samo želi mir i da je niko ne dira. Šta je ovde istina to zna samo Aleksandra i Filip. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Taki Laki

04.12.2023 12:28

Najodvratnija rava na svetu je Aljeks ... Ona je trudnica isto kao Georgina iz čuvene predstave Radovan Treći, pa rodi više tog malog krompira ... Najveća folirantkinja i manipulant u javnosti je ova cadro Bujanovac , ne postoji gora .

Dk

04.12.2023 12:40

Sram vas bilo . Nadam se da će da vas tuzi .

taki laki

04.12.2023 13:41

@Dk - Što da nekog bude sram kad ta tvoja rava nema . Ona bre pred milionima liže ispod jorgana čmar krompiru u kaputu. Drugo ,leži u onom zmijarniku rehabu bukvalno crkava tamo sva masna i smrdljiva od krompirovih ejakulanata.. svako ko ovu raspalu podržava je ili lud ili mu noge smrde

Cvrle

28.12.2023 13:47

Prostitutka, nema druge reči. Jadno to dete od ovakvih roditelja…