PRVO JE PRETUKAO, SAD JOJ NAJSTRAŠNIJE PRETI! Tara Simov van sebe POSLE NOVIH PORUKA! Ne sme da izađe na ulicu zbog bivšeg!

Autor:

Zabava

09.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara je van sebe, ali se trudi da ostane jaka jer u svakom trenutku može preko policije i nadležnih organa da reši problem i opet prijavi Danila!

PRVO JE PRETUKAO, SAD JOJ NAJSTRAŠNIJE PRETI! Tara Simov van sebe POSLE NOVIH PORUKA! Ne sme da izađe na ulicu zbog bivšeg!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Bivši dečko nedavno pretučene bivše učesnice rijalitija Zadruga Tare Simov, Danilo Raičević, poslao je starleti jezove poruke u kojima je naveo da će napraviti karambol ako nastavi u javnost da iznosti detalje toga kako je besneo u stanu i kako je fizički i psihički maltretirao. Kako smo saznali od izvora bliskog starleti, Danilo je Tari rekao da je bolje da ga ne sretne na ulici ako sledeći put, zbog stvari koje svakodnevno iznosi u javnost o njegovom problematičnom ponašanju.

Foto: ATA, Instgagram

Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Tara je van sebe, ali se trudi da ostane jaka jer u svakom trenutku može preko policije i nadležnih organa da reši problem i opet prijavi Danila, ali joj nije svejedno jer nikad ne zna šta on u po noći može da napravi. Slao joj je jezive poruke, a poslednji put je sa lažnog broja telefona stigla poruka sa sadržajem: "Teško tebi ako opet vidim da si lajala! Već si previše toga iznela u javnost. Podrav". Naravno da nikome ne bi bilo prijatno da pročita takvu poruku, to je strašno - otkriva nam izvor.

Podsetimo, bivša zadrugarka i influenserka Tara Simov nedavno je objavila niz snimaka i fotografija, kao i prepiski u kojima se može zaključiti da je proživela stavično maltretiranje od njenog izabranika i oca deteta, Danila Raičevića. 

Kako ističe, Tara je prethodnih godinu dana periodično trpela torturu, te kad god bi potražila pomoć Danilovih roditelja, naizlazila bi na zid, a sve vreme želeći da spase svoje dete i da mu obezbedi normalno i bezbrižno detinjstvo. Tara je na Instagram profilu podelila uznemirujuće fotografije i snimke, a nedavno se sa Danilom suočila putem TikTok lajva, koji je izazvao totalnu pometnju.

Foto: ATAImages

Tara Simov i Danilo Raičević

 

Naime, Tara je plakala zbog svega što je Danilo izneo na njen račun, pa ga je upitala zbog čega joj priređuje pakao, a on je kompletnu krivicu svalio na nju. Otkrio je kako nikada nije digao ruku na nju, već da je ona ta koja je njega maltretirala i zlostavljala:

- Šta sam ja tebi radila? Da li sam ja tebe tukla godinu i po dana, zlostavljala i maltretirala? - upitala je uplakana Tara.

- Da, ti si mene tukla, zlostavljala i maltretirala... Otvarala arkade, noževima išla na mene, ja tebe nisam ni pipnuo nikad - govorio je Danilo.

- Koliko se stvari dešava u poslednjih par godina ostavlja me bez reči! Duša mi je prosuta u komade, a od ljudi koje sam očekivala da će biti tu, samo su dodavali noževe u srce. Imam veliku sreću da imam zlatno dete, koje me održava u životu i zbog kog ću se boriti protiv svega što mi se dešava što znate i što ne znate - započela je Tara Simov, pa nastavila:

Inače bih davno digla ruku na sebe. Sve što ne bih ni najgorem dušmaninu poželela, zadesilo me je. Volite sebe i samo sebe! Učite na tušim primerima da ne biste došli u situaciju da imate 25 godina i da jedino što vam deluje kao izlaz jeste da vas nema - završila je Tara Simov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading