ANELI DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM U ELITI: Raspala se na KOMADE, jecaje prigušila jastukom!

Autor: P. R.

Zadruga

19.10.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ne prestaje da jeca i roni suze!

ANELI DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM U ELITI: Raspala se na KOMADE, jecaje prigušila jastukom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prethodne noći dok su ostali učesnici "Elite" spavali, starleta Aneli Ahmić prolila je more suza, neprestano jecajući u svoj jastuk. Iako je u više navrata pokušalavala da se iskontroliše i dođe sebi, nikako nije mogla da zaustavi emotivni slom koji je doživela u kasne sate.

Njeno plakanje je primetio i Uroš Stanić, inaće Anelin najbolji prijatelj u rijalitiju, te je i on pokušao da je uteši, ali bezuspešno, jer starleta nije želela da prihvati njegovu pomoć, kao ni da otkrije šta joj je na duši.

Inače, kako pretpostavljaju gledaoci, razlog njenog brodoloma je Marko Janjušević Janjuš i trenutno loši odnosi sa njim. Podsećamo, njih dvoje su se po ko zna koji put posvađali, te su pale i teške reči. Situacija je eskalirala još na žurki kada je Aneli napravila bivšem košarkašu žestoku ljubomornu scenu.

Međutim, drugi smatraju da je razlog ipak njena ćerka koju je dobila sa Asminom Durdžićem, za koju je Aneli u više navrata isticala koliko joj nedostaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading