OVO ĆE TOTALNO PROMENITI TOK RIJALITIJA! Veza Teodore i Bukilića ozbiljno ugrožena, njena prijateljica zakuvala sve!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodorini najbliži ne žele ni da čuju za Nikolu Bukilića!

OVO ĆE TOTALNO PROMENITI TOK RIJALITIJA! Veza Teodore i Bukilića ozbiljno ugrožena, njena prijateljica zakuvala sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veza Teodore Radoičić i Nikole Bukilića već je turbulentna, a mnogima nije jasno šta se zaista dešava među njima, s obzirom da je Bukilić već bio na korak do veze sa Teodorom Delić.

Čini se da su i Teodorini najbliži zbunjeni njenim izborom, pa su se javno oglasili i otkrili šta zaista misle o svemu, a komentar njene prijateljice izazvaće totalnu pometnju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić

 

Naime, njoj se Nikola uopšte ne dopada i smatra da Teodora nije napravila dobar izbor, kada je odlučila da započne romansu sa njim:

- Teodora nije ničija opcija. U spoljnom svetu Teodoru nikada ne bi ni zaineresovao neko poput Nikole. Sve nas, njene prijatelje, je zbog toga i ulazak u ovaj odnos iznenadio, pa samim tim ne mogu ni predvideti da li bi se sa njim mirila. Mislim da nije bilo prostora da se neke emocije razviju, ali dosta vremena je ispred nas. Još devet meseci izolacije i zatvorenog prostora gde se ne reaguje kao napolju. Tu su gde jesu i ne mogu se mnogo odaljiti jedno od drugog. Viđaju se svaki dan.  Ona svakako nije neko ko čeka da bude izabran. Ona je ona koja bira. A i dečije bolesti poput teranja inata i pravljenja ljubomornih scena je odavno prerasla. Lojalnost i privrženost je ono što je njoj na prvom mestu, a mislim da od Nikole to neće dobiti - rekla je Milena, Teodorina drugarica, za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Radoičić i Nikola Bukilić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading