TAKI PRIPREMIO DOČEK ZA CARA, KUPIO MU I POKLON: Majin otac čeka Filipa u Beogradu, ne dolazi po njega praznih ruku!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otkrio je da priprema Filipu Caru zanimljivo iznenađenje!

TAKI PRIPREMIO DOČEK ZA CARA, KUPIO MU I POKLON: Majin otac čeka Filipa u Beogradu, ne dolazi po njega praznih ruku!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Kako se spekuliše u medijima, u Elitu ulazi i otac kontroverzne zadrugarke, Maje Marinković, publici dobro poznat Taki, a kako i sam govori, jedino ne bi voleo da se u rijalitiju nađe sa Majinim bivšim dečkom, Filipom Carem.

Naime, Taki je nekoliko puta pokušavao da razgovara sa Filipom, koji se nikada nije pojavio, a sada je Majin otac otkrio da Car izbegava dolazak u Beograd upravo zbog njega.

Republika

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Filip Car, Maja Marinković i Taki

 

Međutim, to nije sve. Taki Marinković rešio je da Cara "obraduje" poklonom, koji ga čeka, u slučaju da se predomisli i skupi hrabrost da dođe u Beograd.

- Ne bih da mu dajem na važnosti, ali ne bih voleo sa njim prostor da delim uopšte. On kuka kako ne sme da dođe u Beograd zbog Kristijana i mene, kupio sam mu na poklon jedno malo mače i ne dajem više nebitnim ljudima na značaju. On se plaši mačaka, pa zbog toga, ali Maja ga je pošteno izgrebala - našalio se Taki za Svet.

Republika

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car, Taki Marinković i Kristijan Golubović

Taki tvrdi da mu je Car naneo mnogo zla i da više ne želi susret sa njim, naprotiv, da ga želi zaobići u širokom luku, a da li će Filip sada napokon doći u Beograd i staviti sve karte na sto - ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading