PINK PRELOMIO! Bivši zadrugar se vraća nakon UPADA u studio na Dedinju!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko su gosti u "Narod pita" večeras!

PINK PRELOMIO! Bivši zadrugar se vraća nakon UPADA u studio na Dedinju!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje i otkrila da su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita" bivši zadrugari Stefan Radić Rodni i Marko Stefanović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rodni

Oni će odgovarati na pitanja publike koja će se uključivati uživo program, ali i na pitanja voditeljke. Još uvek nije poznato da li emisiju vodi Ivana Šopić ili Ana Radulović, koja je sinoć prvi put u ovoj sezoni vodila "Narod pita".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko iznenadio Sanju

Podsetimo, Marko je pre nekoliko noći upao u studio dok je gostovala njegova devojka Sanja Grujić, kako bi joj čestitao desetu mesečnicu veze. Večeras će biti red na njega da odgovara na intrigantna pitanja, a da li će Sanja njemu spremiti iznenađenje, ostaje da ispratimo.

Sinoć su u ovoj emisiji gostovali Marko Marković i Anita Stanojlović, a nekoliko puta u program se uključila bivša zadrugarka Miljana Kulić. Ona je govorila o raskidu veridbe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koja se dogodila sinoć, te više puta ponovila da on želi da uđe u "Zadrugu 7".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

- Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj. u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa su se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac. Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak, ja sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro, kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu... A ne podnosim ga ni ja - rekla je Miljana sinoć, pa dodala:

- Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom. On i ja dva smo sveta različita. U moj svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju - odgovorila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading