UBICA MARIA IZ ČAČKA ZVAO ADVOKATA IZ BEKSTVA - U STRAHU ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Dan posle zločina kukao kako će ga ubiti prijatelji biznismena!

Autor:

Hronika

29.04.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan P. strahovao od Maria Simovića, prijavljivao ga policji, pa ga izrešetao.

UBICA MARIA IZ ČAČKA ZVAO ADVOKATA IZ BEKSTVA - U STRAHU ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Dan posle zločina kukao kako će ga ubiti prijatelji biznismena!

Foto: Facebook

U četvrtak, 25. aprila oko 10.30 časova, Dejan P. ubio je Maria Simovića (44) u njegovoj firmi u Preljini kod Čačka, nakon čega je pobegao, a za njim se i dalje traga.

Kako se navodi, Dejan P. se policiji žalio da se plaši Maria, te da mu je bezbednost ugrožena, dok je samo dan nakon zločina zvao advokata i rekao mu da se plaši osvete Simovićevih prijatelja, prenosi Informer.

- On se u ovom trenutnu užasno plaši osvete i to je razlog što se krije. Rekao sam mu da je za njega svakako najbolje da se preda. Više detalja tog razgovora ne mogu da otkrijem prvenstveno zato što još nisam njegov zakonski branilac. Ne znam gde se trenutno nalazi, ali rekao mi je da je veoma uplašen za svoj život - rekao je advokat za pomenute medije.

Foto: Facebook

Mario Simović ubijen u svojoj firmi

Čačani su i dalje u šoku zbog ove tragedije i ističu da nikada ne bi pomislili da je Dejan u stanju da potegne oružje na nekoga, ali da bez obzira na sve, sada mora da odgovara za to što je pravdu uzeo u svoje ruke.

- Mario i Dejan su u jednom periodu bili bliski poslovni saradnici, ali su se razišli, uz neke nesuglasice i neraščišćene račune oko jednog placa. Obojica su, naime, kupovali imovinu iz stečajne mase pojedinih preduzeća na javnim licitacijama. Kako su to međusobno delili, ne znam, ali znam da Deajn nije bio zadovoljan raspodelom kada su kupili jedan plac. U jednom momentu je želeo da angažuje geometra da to omeđi, sa čim se Mario nije saglasio, pa je između njih izbio sukob - priča izvor i dodaje da je Dejan više puta prijavljivao Maria policiji:

- Pisao je visokim funkcionerima policije, tvrdeći da se plaši za svoju bezbednost. I dan pre ubistva bio je u policji, a onda se latio pištolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
prednji bra

30.04.2024 07:08

Ali policiju to ne zanima sud jos manje njih samo sitne ribe interesuju i na kraju ubistvo ko je tu kriv svakako ubica ali deo otpada na sud policiju itd