MAJA ZAREŽALA NA STANISLAVA, PA MU POKAZALA KAKO JE CAR PROŠAO SA NJOM: Krofak napokon shvatio sa kim ima posla!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva žestoka svađa Maje Marinković i Stanislava Krofaka izazvala je haos u Eliti.

MAJA ZAREŽALA NA STANISLAVA, PA MU POKAZALA KAKO JE CAR PROŠAO SA NJOM: Krofak napokon shvatio sa kim ima posla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak ušli su sinoć u raspravu u rijalitiju "Elita", prvi put od kako su postali partneri. Maja je izrazila nezadovoljstvo Stanislavovim odnosom sa cimerom Lepim Mićom, optužujući ga da je ne podržava dovoljno kada je reč o verbalnim napadima koje trpi od strane Lepog Miće. Ona je istakla da očekuje da je Stanislav zaštiti od takvih situacija, s obzirom na njihov partnerski odnos.

Stanislav je pokušao da se opravda, ističući da ne može da shvati zašto se Maja i Lepi Mić mrze, te da mu to ne ide u glavu. Međutim, Maja je istakla da je njihov odnos problematičan, navodeći primer da ona ne ulazi u pab kada Stanislav nije prisutan, dok je on, prema njenim rečima, nedovoljno zaštitnički nastrojen prema njoj.

 

- Mi smo ovde javno, moramo da odgovaramo na pitanja, dečko, u rijalitiju si - rekla je Maja.

- Ja ne mogu da shvatim da se vi mrzite, meni to ne ide u glavu - rekao je Stanislav. 

 - Je l' sam ja nekad ušla u pab kada ti nisi tu? - rekla je Maja.

- Ne - rekao je Krofak.

- On je zlobnik. Prošle godine je rekao za Anitu Matoroj da je najgora, evo, sada je brani. Sve što je lepo, a on ne podnosi, on to želi da uništi - rekla je Maja.

- Ja sam mu rekao da štiti Mionu, rekao mi je da sam progovorio samo dve reči i da samo je**m - rekao je Stanislav.

- I ja sam nečije dete, nisam ja pala sa duda. Ti ćeš za nečije dete da pričaš da je ku**a - rekla je Marinkovićeva.

- Ne prija mi, ona njega vređa, on nju vređa...Nećemo pričati, samo na "ćao, ćao" - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
ma da

30.04.2024 11:06

majakita svakoj kaze da je k.... a njoj se ne sme reci, prebacuje seks ako imaju decu a kada imaju seks sa njom onda joj ta njihova deca ne smetaju, odvratna kalastura, nego sta je nego to sto joj kazu, sta drugo moze o njoj da se kaze kada je samo to pokazala u svih 6 rialitija plus ode kod skolske drugarice sa tatom u goste pa joj zaskoci muza tada joj njegova deca ni drugarica ne smetaju. Sljam najnize vrste ne vrede joj krpice ni plastika ona je olos i niko je ne voli sama je kriva sto je nesrecna jer je jeftina zlobna pakosna agresivna i poremecena, ne treba joj titrati i podilaziti joj nego.je nazvati pravim imenom.

da da

30.04.2024 13:00

@ma da - Ti si bolesni hejter za Lazu spremna , i zasto se u novinama odobravaju uvredljivi nazivi poput ove prve imenice u recenici ove bolesne osobe. Maja je za tamo one pritajene k i zlobnice jedna vedra i draga osoba .

mačka iz čačka

30.04.2024 12:39

Svi se boje Maje plastičarke i njenog zlog jezika, lepi Mića je jedan od retkih koji joj kaže istinu u oči. Devojko priča ono što smo gledali 6 godina,. Zna se koja je tvoja uloga u rijalitiju. Rekao ti Car prošle godine za šta služiš.

Tigar Kraljevo

30.04.2024 13:10

@mačka iz čačka - Heloo mačkoooo , nisi u pravu ! Car je rekao za mamicu njihove bebe mnogo stvari nego za Maju ... Malo vrati film i klipove , a Štakora Makica razbija kako verbalno tako ako treba i fizički . Sinoć mu je rekla istinu - izgleda kao Pantelija iz filma Maratonci trče počasni krug ! haha koja je ona legenda sama protiv svih .