POTPUNI RASPAD SISTEMA: Duljaj je "povukao nogu" - stranac na sopstvenu inicijativu NAPUSTIO Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će uopšte ostati u Humskoj?

POTPUNI RASPAD SISTEMA: Duljaj je "povukao nogu" - stranac na sopstvenu inicijativu NAPUSTIO Partizan!

Foto: Starsport

Fudbalere Partizana u četvrtak 2. maja očekuje duel protiv novosadske Vojvodine koji crno-beli moraju da reše u svoju korist kako bi zadržali na kraju aktuelne sezone drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali "crni oblaci" iznad Humske se ne razilaze.

Igor Duljaj je već sada bivši trener crno-belih, privremeni šef stručnog štaba Albert Nađ susreće se sa problemom vezanim za povrede igrača, a sada je iz Humske stigla nova informacija vezana za još jedan odlazak.

Nakon što je Igor Duljaj napustio klupu Partizana, klub se suočava sa novim izazovima usled promena u stručnom štabu. Pored Duljaja, ekipu napušta i Bruno Fidalgo, portugalski stručnjak zadužen za analitiku. Fidalgo, koji ima važeći ugovor, odlučio je da napusti klub zajedno sa doskorašnjim šefom stručnog štaba na svoju inicijativu, a pre Fidalga, Duljaj je izrazio nezadovoljstvo ponašanjem Italijana Velerija Zudasa, što je dovelo do njihovog rastanka.

Republika

Foto: star sport

Sve je manje članova u stručnom štabu Partizana

 

Igor Duljaj je javno izneo svoje mišljenje o Zudasu, tvrdeći da je privatni život uticao na rad u ekipi, te je preuzeo odgovornost i rastao se sa saradnikom koji je stigao u Partizan 2023. godine. Odlazak Fidalga, čiji je zadatak bio analitika, dodatno će uticati na strukturu stručnog štaba, te će Albert Nađ morati da angažuje još jednog, ili čak dva saradnika do kraja sezone.

Nakon ovih promena, ostaje da vidimo kako će izgledati stručni štab Partizana u samom finišu sezone. Sa odlaskom Duljaja i Fidalga, klub se suočava sa potrebom za reorganizacijom i pronalaženjem novih stručnjaka koji će pokušati da pomognu ekipi u, sada već grčevitoj borbi za očuvanje druge pozicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading