ZVEZDAN IMAO BRUTALNI OKRŠAJ SA ANĐELINIM NOVIM DEČKOM?! Slavnić momentalno dobio zabranu, usledio lom!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otkrio kakve pretnje dobija od strane Anđelinih "prijatelja!"

ZVEZDAN IMAO BRUTALNI OKRŠAJ SA ANĐELINIM NOVIM DEČKOM?! Slavnić momentalno dobio zabranu, usledio lom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su raskinuli nakon izlaska iz rijaliti šou programa "Zadruga", a on je sada javno priznao da mu je prijatelj mlade Crnogorke poslao poruku i rekao da u javnosti uopšte ne pominje Anđelu, a naročito ne da o njoj priča nešto ružno.

Iako se fanovi pomenutog para nadaju pomirenju, Slavnić, koji je aktivan na društvenoj mreži Tiktok, priznao je pratiocima da je prijatelj tražio od njega da o njoj ne priča ništa, te da ne želi da ga povezuju više s njom i traže mu da je komentariše.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Dobio sam poruku od Anđelinog prijatelja da ne spominjem Anđelu u lajvu, da nešto ružno pričam za nju, ili da nešto pričam o njoj - rekao je Zvezdan i nastavio:

- Ja koliko znam, nisam to uradio, sad me dobro slušajte, trideset dana sam, ćutao, ćutao sam, evo ja sad kažem, nećemo da je spominjemo, ja je neću pominjati, ništa loše nismo spominjali, ja ovde ne dam da se spominje ništa loše o njoj, trideset dana sam ćutao i branio je, mozak ste mi probili, želim joj sve najbolje. Ona je to tražila, ne znam da li su nešto loše protumačili, ali ja sam ćutao 30 dana - rekao je on.

Mnogi smatraju da je "prijatelj" zapravo novi izabranik Anđele Đuričić, a više nego očigledno je da Zvezdan nema nameru da ćuti i štiti bivšu.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

18.07.2023 04:54

Toj glupavoj fukari crnogorskoj pod hitno zabraniti ulaz u srbiju i tacka

Frajerčina

18.07.2023 09:41

Slavniću skini se više..ni svestan nisi kakvog frajera škaljarca prelepa Andjela ima. Pamet da ti blokira kako izgleda. Pravi mačo. Mmalena konačno posle svih zlostavljanja u Zadruzi ti je stigao onaj pravi. Želimo vam svu sreću ovoga sveta zaslužuješ konačno da budeš srećna. Zadrugu izbriši totalno iz sećanja. To je davno prošlo vreme.