VRELE FOTKE ENE POPOV ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Pokazala vrelo telo u mini bikiniju, komentari se nižu KAO LUDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka oduševila fanove!

VRELE FOTKE ENE POPOV ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Pokazala vrelo telo u mini bikiniju, komentari se nižu KAO LUDI! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ena Popov

Voditeljka Ena Popov, koja je nekada bila poznata kao učesnica rijaliti programa "Veliki brat", trenutno uživa na prelepim plažama Maldiva. Ena redovno deli trenutke sa odmora na svom Instagram nalogu, a najnovija fotografija u belom bikiniju izazvala je lavinu komentara. Na slici se vidi Ena kako pozira na plaži sa sunčanim naočarima iste boje, a komentari ispod objave ističu kako voditeljka blista od sreće kraj svog supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

Ena Popov je stekla popularnost učešćem u rijaliti programu "Veliki brat", ali je nakon toga gradila svoju karijeru na malim ekranima. Vodila je nekoliko emisija i postala prepoznatljivo lice u medijima. Ono što mnogi možda ne znaju jeste da je Ena već godinama u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, sa kojim ima dve ćerkice, Riju i Milu. Ena je poznata po tome što veoma čuva svoj privatni život i retko deli detalje o porodici sa javnošću.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ena Popov

Iako je Ena poznata javna ličnost, ona se trudi da svoj porodični život drži podalje od medijske pažnje. Njen brak sa Nenadom Čankom, kao i odgoj njihovih ćerkica, predstavljaju osnovu njenog života i najveći izvor sreće. Ena je uspela da pronađe ravnotežu između karijere i porodičnih obaveza, te redovno ističe koliko joj je važno da provodi vreme sa svojom porodicom.

Ena Popov je poznata po svom besprekornom modnom stilu, a to je posebno došlo do izražaja na njenom odmoru na Maldivima. Njen beli bikinij i sunčane naočare su izazvali veliku pažnju pratilaca na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali koliko Ena izgleda sjajno. Pored toga, Ena često deli fotografije sa svojih putovanja, ističući lepote različitih destinacija širom sveta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading