DOŠLO JE VREME DA MAJA SAZNA ISTINU: Ana Spasojević ima keca u rukavu, otkriva šta se desilo između Bilala i nje posle finala Zadruge 6!

Autor:

Zadruga

24.06.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka provela noć sa Bilalom, a sada je spremna da iznese sve detalje!

DOŠLO JE VREME DA MAJA SAZNA ISTINU: Ana Spasojević ima keca u rukavu, otkriva šta se desilo između Bilala i nje posle finala Zadruge 6!

Foto: ATAImages

Ana Spasojević nastavila je aferu sa Bilalom Brajlovićem i po izlasku iz rijalitija, pa je tako prvu noć provela sa njim, što je potvrdio i sam Bilal.

Bilal je Anu ostavio zbog Maje Marinković, a Spasojevićeva je po svaku cenu želela da bude intimna sa njim, pa su tako imali odnose, iako je ona znala da nikada neće biti u vezi.

Republika

Foto: printscreen/twitter/zadrugaoffical

 

Ana Spasojević večeras gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita", zajedno sa Šarmen Sorajom i Branislavom Radonjićem Brendonom, pa će imati priliku da ispriča svoju stranu i otkrije Maji da li ju je izabranik slagao.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

24.06.2023 16:25

Ana, pametnije bi bilo da ne pričaš ništa. Svaki put osramotiš sama sebe. Ako si i bila sa Bilalom to sad nije ni važno. Vozao je tebe, Milicu i Anitu (u stvari, vi ste njega proganjale kao što ste proganjale i Marka Markovića ) on nikada nije gledao kao devojke za vezu. Bilal je mesecima na svim intervjuima govorio da još uvek ima emocije prema Maji. Oprostio je on Maji sve pa dok traje veza, bit će im lepo. Zbog toga Ana nemoj više biti mirođija u svakoj čorbi, uvek si ti ispala glupa i isprdana i našli su te u svim zadružnim tračevima. Imaš dosta godina, moraš menjati sliku o sebi.