RASKID JE FEJK, ZVEZDAN SE ODAO: Slavnić i dalje veran Anđeli, nakon baškarenja na jahti - vraća se njemu!

Autor:

Zadruga

24.06.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Anđela uživa na jahti, Zvezdan je čeka kod kuće!

RASKID JE FEJK, ZVEZDAN SE ODAO: Slavnić i dalje veran Anđeli, nakon baškarenja na jahti - vraća se njemu!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić je pre dva dana stigla u Split, gde odmara u luksuznoj vili, iz koje se juče oglasila. Kako je istakla, nije istina da je sa Zvezdanom Slavnićem raskinula zbog posla, već iz sasvim drugih razloga, a potvrdila je da je njena porodica srećna zbog toga što je stavila tačku na ovaj odnos.

Juče se usnimila kako uživa na jahti, zbog čega joj je stiglo pregršt različitih komentara, a mnogi od njih su bili baš na temu njenog iznenadnog rakida sa Zvezdanom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, mnogi smatraju da je mlada Crnogorka "prodala" Slavnića zbog posla i jahte, dok on snima lajvove na TikToku, gde najčešće priča upravo o njoj.

Tokom sinoćnjeg lajva, Zvezdan se zagonetno smeškao na pomen njenog imena, a spomenuo je kako ga vole žene na slovo "A", pa je jasno da je i dalje veran bivšoj ljubavi, zbog čega mnogi sumnjaju da je ovaj raskid samo predstava za javnost!

Republika

Foto: Instagram.com

 

Đuričićeva je juče neprestano objavljivala fotografije sa jahte, u različitim odevnim kombinacijama, a prozivke na račun njenih odluka neprestano su stizale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Jadno

24.06.2023 11:00

Koliko su to "velike" ljubavi najbolje kaže to da laziraju raskid. Za rad cega? Zar se ljubav dokazuje seksanjem sa nekim inim,ili odlaskom od voljenog,ili dokazivanje slobode,ili...vreme laži,blama i... mučnina i povracanje

Vojvotkinja Tolstoj

24.06.2023 12:26

Polovna guzica nema vrednost !

Polovna

24.06.2023 13:03

@Vojvotkinja Tolstoj - Polovna jeste i to smo gledali mesecima "u živo" bez doterivanja snimaka (uvećavanje jednih delova tela, tanjenje struka...) Nego, ja se setih nečeg od prošle sezone. Dalila okončala ljubav sa Filipom, otišla u Šibenik i snimala se na plaži i jahti a onda na snimcima iz Zagreba pokazivala neke uloške. I, ode Anđela Dalilinim stopama, neka se kopiranje nastavi, svakako je kopirala Dalilu cele sezone.

Djekna

25.06.2023 01:48

Naravno da nisu raskinuli,samo je ustupio skolskom.Mora da se zaradi , a fetisi se najvise placaju,nije Zveki glup a malo da se odmori od njenog krestanja.Lakse je na jahti nego ispod plavog mosta.