MITROVIĆ JE ZA SVE KRIV! Ceo stadion prozivao Ronalda, NEJMAR SE SMEJAO (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin najzaslužniji za još jedan slom Kristijana...

MITROVIĆ JE ZA SVE KRIV! Ceo stadion prozivao Ronalda, NEJMAR SE SMEJAO (VIDEO)

Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović i Nejmar

Fudbaleri Al Hilala, trenutni šampioni nacionalnog prvenstva Saudijske Arabije, su osvojili još jedan trofej ove sezone savladavši Al Nasr u finalu nacionalnog Kupa posle boljeg izvođenja penala - 1:1 (5:4).

Ekipa Al Hilala vodila je sa 1:0 protiv Ronaldovog Al Nasra od samog početka meča, a strelac je bio srpski napadač Aleksandar Mitrović u sedmom minutu utakmice. Mitrović je ispratio sjajan centaršut Malkolma i preciznim udarcem glavom savladao protivničkog golmana, ostavljajući navijače Al Hilala u transu. Međutim, Al Nasr je izjednačio pred sam kraj meča, pa se stupilo u produžetke.

Kao što to često i biva, ne toliko zanimljivih 30 dodatnih minuta rezultiralo je izvođenjem jedanaesteraca, a tamo su se bolje snašli igrači Al Hilala. Mitrović je bio jedan od uspešnih realizatora osvajača, a drugi trofej ove sezone potvrdio je Jasin Bunu odbranjenim penalom Al-Nemeru u sedmoj seriji, ostavivši Kristijana Ronalda u suzama posle meča.

Mnogo puta tokom karijere videli smo Portugalca neutešnog, ali da grca kao sinoć... Sve to je ispratila publika na stadionu i rešila da ga na tradicionalan način isproziva. Pristalice pobedničkog tima klicale su Mesijevo ime, kada je snimljen Nejmar kako se smeje tom prilikom u loži. 

Podsećamo, Nejmar je u novembru operisan u Brazilu zbog pucanja ukrštenog ligamenta i meniskusa levog kolena, nakon što se povredio 17. oktobra u duelu Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading