PREOKRET DECENIJE! Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ostavili u ČUDU milione, od danas se SVE MENJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli da zakopaju ratne sekire kod Osmana Karića

PREOKRET DECENIJE! Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ostavili u ČUDU milione, od danas se SVE MENJA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Osman Karić je ušao u "Zadrugu" kako bi se održala još jedna radio-emisija "Amnezija", a gosti su mu bili Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, koji je sa njima pričao o lepim trenucima u njihovom braku i tako uspeo da ih, bar na kratko, pomiri.

- Bio si sa Anom toliko godina, da li postoji neka anegdota iz vašeg života? Nije sigurno da ste se stalno svađali - kazao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Bolje nju da si pitao te neke stvari, jer je moj mozak sada kaša. Meni je jedna od smešnih stvari kada odigram tiket. Često smo se zezali ko bolje priča engleski. Ona mi je bila simpatična kada je pitam da bi pročita neke klubove, ja kažem Svonsi, ona kaže Svonsea, ili ima tako tih klubova, to je bilo baš smešno. Ona je mene strašno ljudski zadužila za neke stvari, na to je dodata i velika ljubav strast. Verovao sam joj više nego što sam trebao - govorio je Zvezdan.

- Da li je ona mogla nekako da te zaustavi u onome što si radio? - glasilo je pitanje.


- Ne naravno, nije tu ona ništa, nije ni pokušavala jer je to nemoguće - rekao je Slavnić.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Ja sam došla Osmane zbog tvog poziva. Ja sam morala često za Milano, on mi je dosta tu pomogao, to su bili lepi trenuci - pričala je Ana.

- On je mislio neku anegdotu a ne lepa sećanja - ubacio se Zvezdan. Ne znam da objasnim te naše fore i fazone. Nas dvoje se kapiramo čim se pogledamo. Npr. pamtim kad sam jednom došla kući dočekalo me je cveće, čokoladice, sve je on to lepo upakovao. Iznenadio me je za koncert Džibonija - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Nek ispriča kako sam je sačekao kad sam izlazio iz zatvora - kazao je on.

- Ćerka me je zvala, rekla da je imala sudar da dođem brzo do trgovačke škole, ja sam otišla odmah tamo, onda je on tu iznenada iskočio i rekao: "Da li se mi poznajemo?" - ispričala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading