ZVEZDAN NAVALIO NA NOVU ZADRUGARKU! Nakon što je ljubavnicu rasplakao zbog FLERTA sa Majom, Slavnić ne prestaje da VREBA devojke po rijalitiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović iskoristila je priliku kako bi vrckala ispred Zvezdana Slavnića, a on je pohvalio njenu pozadinu.

ZVEZDAN NAVALIO NA NOVU ZADRUGARKU! Nakon što je ljubavnicu rasplakao zbog FLERTA sa Majom, Slavnić ne prestaje da VREBA devojke po rijalitiju! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan Slavnić sinoć je rasplakao Anđelu Đuričić zbog odnosa sa Majom Marinković, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da se posveti još jednoj zadrugarki.

Naime, Milica Veselinović je prišla Stefanu Radiću Rodniju i Zvezdanu, koji je ležao na garnituri i započela sa njima razgovor o svom izgledu. Milica se žalila kako se ugojila, ali da i dalje, kako kaže, izgleda bolje od mnogih mršavijih devojaka u kući. Zvezdan se nadovezao i brže-bolje pohvalio njenu zadnjicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Milica je ovu priliku iskoristila kako bi pred ogledalom skakala, vrckala i đuskala, a Slavnić je iskoristio svaki trenutak da joj udeli kompimente.

Inače, Anđela Đuričić, koja je noćas imala emotivni slom zbog Zvezdanovog ponašanja prema Maji Marinković, nije bila prisutna dok je Zvezdan hvalio pozadinu Veselinovićeve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnič i Maja Marinković Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading