BEOGRAD ĆE VEČITO PAMTITI: Neke stvari su važnije i od košarke - sjajni košarkaš sina prvi put video pod svodovina "Beogradske Arene"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz u finalu, brzo je zaboravio.

BEOGRAD ĆE VEČITO PAMTITI: Neke stvari su važnije i od košarke - sjajni košarkaš sina prvi put video pod svodovina "Beogradske Arene"!

Foto: Twitter.com/ Lenovo Tenerife

Prethodnih dana u "Beogradskoj Areni" je odigran Fajna-for FIBA Lige šampiona u kojem su se četii najbolje ekipe borile za prestižni pehar.

Srpska prestonica je ugostila tri španska kluba, Unikahu, Tenerife i Mursiju, kao atinski Peristeri. Na kraju, nakon trijumfa nad Mursijom u polufinalu (80:74) i pobede u velikom finalu protiv ekipe Tenerifa (80:75) sastav Unikahe iz Malage stigao je do pehara,a li se može i mora istaći da je nakon finalnog meča najradosniji bio košarkaš poraženog sastava.

Naime, sjajni bek šuter Tenerifa Kajl Gaj, tokom odlučujućeg susreta dobio je informaciju da se njegova izabranica porodila i na svet donela sina Džonsa Gaja.

Nakon meča Gajl je u hodnicima Arene imao priliku da razgovara sa svojom suprugom, a istovremeno je i "upoznao" svog naslednika.

Nakon svega, niko u redovima Tenerifa nije bio razočaran porazom u velikom finalu renomiranog takmičenja, ašpanski klub je na društvenim mrežama posebno istakao:

- Postoje stvari bitnije od košarke. Kajl Gaj upoznaje Džonsa Gaja, po prvi put.

 

 

Kada je reč o samom turniru, Kajl Gaj je pružio u oba meča sjajne partije. Tokom polufinala sa 34 postignuta poena predvodio je svoju ekipu u pobedi nad grčkim Peristerijem (97:93), a u velikom finalu, dolazak naslednika na svet obeležio je sa 18 postignutih poena.

Kombinacija sportskih ostvarenja i velike porodične sreće, dovešće do toga da Gaj nikada ne zaboravi svoj boravak u srpskoj prestonici proleća 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading