"NEMOJ KOSTA": OVE REČI JE KECMANOVIĆU UPUTIO VRŠNJAK KADA JE KRENUO DA PUCA! Dečak-ubica u "Ribnikaru" ispalio hice u najboljeg druga!

Autor:

Hronika

29.04.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplanirano jutro po scenariju monstruma Kecmanovića zavilo je u crno mnoge porodice.

"NEMOJ KOSTA": OVE REČI JE KECMANOVIĆU UPUTIO VRŠNJAK KADA JE KRENUO DA PUCA! Dečak-ubica u "Ribnikaru" ispalio hice u najboljeg druga!

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Masovno ubistvo koje je u tom trenutku počinio trinaestogodišnji dečak Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar", mesecima se nalazi u središtu zbivanja u našoj zemlji. 

U jezivoj pucnjavi, stradala su nevina deca i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović, a između ostalog, dečak monstrum pištolj je uperio i u svog najboljeg druga.

Isplanirano jutro po scenariju malog Kecmanovića zavilo je u crno mnoge porodice, kada je uleteo naoružan u zgradu, upucao omiljenog čuvara škole, ustremio se na tri učenice koje je odmah ubio, a zatim svoj krvavi pir nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. 

Muk i strah zavladao je u učionici u momentima kada je Kosta Kecmanović sejao smrt, potpuno koncentrisan na ono šta je naumio, uperio je pištolj i u svog najboljeg druga, koji je u čitavoj ovoj tragediji, na sreću prošao samo sa povredama, dok je većina ostalih drugara stradalo na licu mesta.

Nemoj Kosta - molio ga je drug koji je mislio da mu je taj dečak najbolji prijatelj. 

Pokušao je da zaustavi Kostin krvavi pohod, ali zaslepljen da ispuni svoj plan, monstrum je pucao gotovo redom po svom spisku.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Goga

29.04.2024 15:32

Zalosno je, tuzno i prebolno sve skupa! Dete je unistilo zivote drugara, porodica a i svoj zivot i svoje porodice! Tuga do neba

Odgovori 15 7
Xx

30.04.2024 09:32

@Goga - Monstrum nije "unistio zivote vec je masakrirao decu i cuvara skole. Visestruki ubica. Najveci zlocinac ovih prostora ikad. Dokle vise ublazavanje i izjednacava je zrtava i dzelata. Kecmanovici su najzlocinackija porodica. Umesto da svi robijaju, oni ponosno dizu glave i noseve kada govore o djubretu koje su st orili i odgajili. Olos.

Odgovori 33 6