JEZIVO! MILJANA UDARALA GLAVOM O ZID IZ SVE SNAGE! Kulićeva doživela POMRAČENJE, kukala na sav glas, KRICI se prolamali imanjem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.01.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić doživela je nervni slom.

JEZIVO! MILJANA UDARALA GLAVOM O ZID IZ SVE SNAGE! Kulićeva doživela POMRAČENJE, kukala na sav glas, KRICI se prolamali imanjem! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Ivan Marinković posvađali su se sinoć nakon što on nije znao kada je rođen njihov sin Željko, te je ona doživela nervni slom.

Njena majka Marija Kulić i Ivan su se raspravljali, a Miljana je otišla u pušionicu gde je grcala u suzama, a onda počela iz sve snage da udara glavom o zid zbog čega je Zorica Marković odmah pritrčala kako bi je sprečila u samopovređivanju.

- Miksi, ne udaraj tom glavom. Pričaj sa mnom - rekla je Zorica.

- Skupilo mi se - rekla je Miljana.

- Znam, ali ti si preživela najgore. Dete ti je živo i zdravo, rešavaj kako znaš i umeš, kakve crne suze i plakanje. Nije vredno, bilo je i gore. Je l' Zola tvoja sreća? - rekla je Zorica.

- Sa njim ću da budem svakako, ali me boli šta pričaju. Ona treba da ide kući - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading