DA LI ĆU SE BORITI ZA POTOMSTVO ILI SA TVOJIM POROKOM? Ivan Marinković u SUZAMA pročitao pismo devojke Jelene, ona ga žestoko ''IŠAMARALA'' realnošću: Ovo je SEBIČLUK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.01.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković u suzama nakon Jeleninog pisma.

DA LI ĆU SE BORITI ZA POTOMSTVO ILI SA TVOJIM POROKOM? Ivan Marinković u SUZAMA pročitao pismo devojke Jelene, ona ga žestoko ''IŠAMARALA'' realnošću: Ovo je SEBIČLUK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković danas slavi krsnu slavu, a okupljenim zadrugarima je čitao čestitke koje je dobio od porodice. Međutim, pismo kom se najviše radovao, od Jelene, ga je posebno potreslo.

- Znam da misliš da se ništa ne vidi! Veruj mi da lažeš samog sebe. Da li si u životu više pio od tuge ili sreće?! Pošto si 31.12. bio jako srećan zbog poruka svih nas. Opet sve ispočetka?! Ponovo stara-nova borba?! Da li si ušao tamo da bi ponovo počeo da piješ ili radi naših ciljeva? Imaš li malo stida, srama, osećaja, empatije?? Reći ću ti da nemaš jer ovo je sebičluk! Da li meni predstoji najveća životna borba za potomstvo ili ću se celog života boriti sa tvojim porokom!! Veruj mi da više neću! Ovo ti je poslednja opomena. P.S. Imaš sjajne "prijatelje". Najbolji "drugovi" ti uvek pune čašu i pokrivaju te. Za mene bi to bili neprijatelji! Šokirana sam tvojim hendikepom da uopšte prepoznaješ zlo od dobrog. A svakom zlu ime počinje na M i Z. Izgleda da i misliš da je pristojno da te zamalo jaše i masira dete od 18.god.. Hvala ti na svemu, hvala na "poštovanju" i "istrajnosti".P.S: Poklon za Novu godinu, maska i kozmetika su za Maju. Poljubi Željka - glasilo je pismo koje je Ivana rasplakalo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković dobio pismo od devojke Jelene

- Nije opravdanje ništa što kažem, upravu si za sve. Ali ovaj ulazak je bio ni od kuda, ja se brinem sve vreme, ja ču se boriti, a neću odustati, jer bila si uz mene u mojim najtežim trenutcima, ovo je poslednja opomena, nemam opravdanja ni za šta. Verovatno misli na Valentinu, obratiću pažnju na sve. Izvini - rekao je Ivan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković čita pismo koje je dobio

Zadrugari su ga tešili, a onda nastavili sa čašćavanjem. Međutim, on od šoka nije mogao da dođe sebi. Sedeo je i iščitavao njeno pismo iznova i iznova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading