TINEJDŽER POBIO RODITELJE, PA LIKVIDIRAN: Policija otkrila detalje teške porodične tragedije (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je dobila preko 10 poziva sa adrese ove porodične kuće od 2021. godine.

TINEJDŽER POBIO RODITELJE, PA LIKVIDIRAN: Policija otkrila detalje teške porodične tragedije (VIDEO)

Foto: X/Unlimited L's/Printscreen

Hristos Temelis Mlađi ubio je svoje roditelje, Hristosa Temelisa i Rebeku Temelis, nakon čega je i sam ubijen vatrenim oružjem, od strane policajaca, u gradu Tampa na Floridi.

Tinejdžer je prvo ubio svog oca, a zatim nekoliko minuta kasnije ubio svoju majku, dok je policija bila na putu do mesta zločina.

Trenutak kada je Hristos pucao na policiju uhvaćen je na video snimku, a on je tom prilikom ranio jednog od policajaca, pre nego što je ubijen. Majka je uputila poziv hitnim službama u subotu, nešto posle 23 časova uveče. 

Otac je upucan samo sat vremena pre Dana očeva.

Na konferenciji za štampu, šerif Kris Kronister, rekao je novinarima da su, dok je majka razgovarala sa dispečerima, mogli čuti pucnji u pozadini. 

Dok je majka bila u dvorištu, sin ju je nemilosrdno udario u potiljak, a žena je dobila instrukcije policije da polako dođe do njih.

- Naišli su na majku koja nas je pozvala. Ona je bila u prednjem dvorištu. Dok su započeli dijalog sa majkom, govoreći: "Hej, idi ka nama", videli su osumnjičenog. Naš loš momak u ovom trenutku dolazi iza mame i puca joj u potiljak - rekao je Kronister.

Temelis Mlađi je tada navodno počeo da puca na policiju. Pet policajaca je uzvratilo vatru, a jedan je pogođen u nogu. Kolege su ga sklonile sa strane, stavili mu podvez na nogu i odveli ga u bolnicu. Osumnjičeni je pogođen vatrom iz vatrenog oružja, pao je i vratio se nazad u kuću u kojoj se zabarikadirao. Policija je provalila u kuću i Temelisu Mlađem je oduzeto oružje.

Policija je dobila preko 10 poziva sa adrese ove porodične kuće od 2021. godine. Većina poziva se odnosila ili na mentalno zdravlje Temelisa Mlađeg ili na nasilje u porodici koje je naneo svojim roditeljima, rekao je Kronister novinarima.

- Monstrum kog smo sreli večeras je odgovoran ne samo za ranjavanje našeg zamenika, već i za ubistvo majke i oca - rekao je Kronister.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading