OVO JE MONSTRUM JOŽEF KOJI JE OCU PRESUDIO LOPATOM: Zločin u Subotici paralizovao Srbiju, evo kako je skrivao krvavi pir skoro 3 godine!

Autor:

Hronika

11.06.2024

08:48 >> 09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo koje je zaledilo Srbiju!

OVO JE MONSTRUM JOŽEF KOJI JE OCU PRESUDIO LOPATOM: Zločin u Subotici paralizovao Srbiju, evo kako je skrivao krvavi pir skoro 3 godine!

Foto: Facebook

Jožef Mičik

Jožef Mičik (37) iz Subotice uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pre tri godine zverski ubio svog oca nakon žučne svađe - navode iz Kurira.

MUP je sinoć izjavio da je, po naredbi Višeg suda u Subotici, izvršen pretres kuće i drugih prostorija, a u pomoćnoj kući pronađeno je telo za koje se sumnja da je njegov otac.

- Ubijeni muškarac bio je primalac socijalne pomoći i tri godine nije došao da preuzme novac, što je bilo i više nego zabrinjavajuće - navodi izvor i dodaje da je ubijeni pre tri godine nestao i da niko ništa nije znao o njemu.

- Svi su sumnjali da se nešto dešava, ali niko nije bio siguran u to dok drugi sin ubijenog nije počeo da istražuje i sumnja da se ipak nešto loše desilo. Osumnjičeni je živeo u kući sa telom svog oca.

Republika

Foto: Facebook

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, gde će biti saslušan.

Podsećamo, jutros su se u Srbiji dogodile dve stravične saobraćajne nesreće.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Šabačkom putu dve osobe su teže, a dve lakše povređene. Do nesreće je došlo sinoć oko 22 časa, kada su se sudarili automobil i kombi.

Teške povrede zadobili su S.P. (20), kao i njegov suvozač (54), čije je vozilo potpuno smrskano.

U nesreći je teške povrede zadobio i suvozač u kombiju valjevskih tablica G.S. (64), ali njegove povrede nisu opasne po život, dok je u ovoj nesreći vozač kombija Đ.S.(27) lakše povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading