OTKRIVEN MOTIV KRVOPROLIĆA U ŠIROKAČI: Ubica ostao bez oka, snaju VUKAO ZA KOSU dok je očajnički dozivala pomoć!

Autor:

Svet

28.06.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre požara navodno se čula pucnjava nakon čega je odjeknula eksplozija bombe, a Almir je navodno prvo upucao brata u nogu

OTKRIVEN MOTIV KRVOPROLIĆA U ŠIROKAČI: Ubica ostao bez oka, snaju VUKAO ZA KOSU dok je očajnički dozivala pomoć!

Foto: Printscreen/Facebook/Almir Česir, Printscreen/Youtube/FACE HD TV

Meštani sarajevskog naselja Širokača šokirani su nakon što je Almir Česir ubio brata i snaju i potom presudio i sebi!

Almir je prema nezvaničnim informacijama likvidirao brata Muamera i snaju Еmiru nakon čega je podmetnuo požar u porodičnoj kući i počinio samoubistvo.

Komšije navode da je svemu prethodila svađa. Jedan od komšija rekao je da su svađe među braćom bile česte i da je pre godinu dana stariji Asmir teško pretučen.

"Pre godinu dana su imali problem između sebe. Starijeg brata su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao da hoda. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto sinoć oko pola 10 se dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će tako tragično završiti", rekao je komšija.

Avaz navodi da se pre požara navodno čula pucnjava nakon čega je odjeknula eksplozija bombe. Almir je navodno prvo upucao brata u nogu.

- Onda je bacio bombu i sve se zapalilo. Komšinica je zatim odmah zvala policiju zbog pucnjave - rekao je za Avaz jedan od komšija.

Еmira je pokušala da se spase skokom kroz prozor.

"Almir ju je vukao za kosu nazad u kuću dok je dozivala pomoć. Čula se i eksplozija i potom je izbio požar. Užas", ispričala je žena koja je bila svedok tragedije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading