OSTANE LI BAJDEN NA VLASTI, SLEDI APOKALIPSA! IZBORI U AMERICI ODREĐUJU SUDBINU ČOVEČANSTVA: Dugin izneo predviđanje od kog se diže kosa na glavi!

Autor:

Svet

21.06.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračne prognoze najvećeg filozofa 21. veka!

OSTANE LI BAJDEN NA VLASTI, SLEDI APOKALIPSA! IZBORI U AMERICI ODREĐUJU SUDBINU ČOVEČANSTVA: Dugin izneo predviđanje od kog se diže kosa na glavi!

Foto: X/S p r i n t e r F a c t o r y/Printscreen

Strateški značaj predsedničkih izbora u SAD

Svet se trenutno nalazi na ivici nuklearnog rata, a predstojeći predsednički izbori u SAD imaju značajne posledice. Ruski filozof Aleksandar Dugin ističe da će ishod ovih izbora uticati ne samo na Sjedinjene Američke Države, već i na celokupno čovečanstvo.

Platforme kandidata

Dugin analizira dva kandidata - Džozefa Bajdena i Donalda Trampa. Smatra da je Bajden samo fasada za političke elite Demokratske stranke, dok iza njega stoji grupa globalista koja teži ujedinjenju čovečanstva pod vlašću liberalnih tehnokratskih elita. Sa druge strane, ističe da je Tramp bistra, originalna i impulsivna ličnost jake volje, te da se fokusira na američke nacionalne interese.

Geopolitički uticaj

Dugin upozorava da pobeda Bajdena ili njegovo ostajanje na vlasti može rezultirati katastrofom, budući da globalisti nastavljaju gradnju Novog Vavilona, dok je Trampov pristup usredsređen na racionalno proračunate američke nacionalne interese.

Globalistički projekat i alternativa

Prema Duginu, ideologija globalista iza Bajdena je totalitarna i beskompromisna, dok Trampov pristup predstavlja pragmatičan obračun ravnoteže snaga i resursa. On ističe da su američki izbori u novembru 2024. ključni za sudbinu čovečanstva.

Na kraju, Dugin ocenjuje da ishod predsedničkih izbora u SAD određuje sudbinu čovečanstva. Stoga, ovi izbori imaju globalni značaj i moguće dugoročne posledice za međunarodne odnose i stabilnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading