STRAVIČNA NESREĆA, POGINUO MUŠKARAC! Srušila se skela u centru grada! Povređeno devet osoba!

Autor:

Svet

20.06.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do rušenja 23 stabla, dok je osam automobila oštećeno

STRAVIČNA NESREĆA, POGINUO MUŠKARAC! Srušila se skela u centru grada! Povređeno devet osoba!

Foto: Franz P. Sauerteig from Pixabay

U centru Moskve, tačnije kod Moskovskog državnog tehničkog univerziteta Bauman, dogodila se tragična nesreća u kojoj je jedna muška osoba izgubila život.

Prema izjavi predstavnika hitne službe ruske prestonice, rušenje skele koje je rezultiralo ovom nesrećom izazvano je jakim udarima vetra.

Nesreća se dogodila na površini od 10 kvadratnih metara u blizini trospratnice univerziteta, a istražni komitet je pokrenuo istragu kako bi utvrdio sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Snažan ciklon pogodio Moskvu

Današnji dan u Moskvi obeležio je snažan ciklon, a meteorološka služba proglasila je narandžasti nivo opasnosti zbog grmljavine, jake kiše i vetra brzine do 23 metra u sekundi.

Osim pogibije jedne osobe, devet osoba je povređeno u nevremenu. Takođe, udari vetra su prouzrokovali rušenje 23 stabla, dok je osam automobila oštećeno.

 

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog obilnih padavina koje se očekuju glavnom gradu Rusije.

- U glavnom gradu danas se očekuju izuzetno intenzivne padavine, postoji mogućnost stvaranja tornada... Molimo građane da se uzdrže od boravka na ulici po lošem vremenu, budite krajnje oprezni, ne krijte se ispod drveća, ne parkirajte automobile u njihovoj blizini, striktno se pridržavajte ograničenja brzine i udaljenosti - navodi se u poruci gradskih službi, prenose RIA Novosti.

U Moskvi već u pojedinim delovima pada jaka kiša, a šansa da se stvori tornado važi za period od 12.00 do 17.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading