ŠOKANTNO! Policija nasred ulice ubila čoveka sa podivljalim psom! ŽIVOTINJA POČELA DA NAPADA LJUDE, ON UPERIO PIŠTOLJ U POLICAJCA!

Autor:

Svet

09.06.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački ovčar je posle ubistva gazde i dalje bio agresivan, što je dodatno komplikovalo situaciju, ali je na kraju vezan za kontejner pre nego što ga je preuzelo društvo za zaštitu životinja.

ŠOKANTNO! Policija nasred ulice ubila čoveka sa podivljalim psom! ŽIVOTINJA POČELA DA NAPADA LJUDE, ON UPERIO PIŠTOLJ U POLICAJCA!

Foto: Shutterstock

U subotu popodne, policajci iz Vankuvera su se našli u centru šokantnog incidenta koji je rezultirao smrću muškarca sa nemačkim ovčarom. Prema navodima policije, sve se odigralo veoma brzo, a svedoci su opisali dramatične trenutke koji su se odvijali pred njihovim očima.

Incident je započeo oko 13.45 časova kada je policija dobila obaveštenje o muškarcu sa pištoljem i agresivnim nemačkim ovčarom koji je pobegao i ugrizao najmanje jednu osobu. Situacija je postala još ozbiljnija kada je policija primetila muškarca i psa, a zatim svedočila pokušaju psa da ugrize prolaznika.

Neposredno pre 15 časova, muškarac je navodno uperio pištolj u jednog od policajaca, koji je bio primoran da reaguje i puca, usled čega je muškarac izgubio život. Nemački ovčar je ostao agresivan, što je dodatno komplikovalo situaciju, ali je na kraju vezan za kontejner pre nego što ga je preuzeo društvo za zaštitu životinja.

Jedna osoba je završila na lečenju zbog ugriza psa, dok su dva policajca iz Vankuvera stavljeni na plaćeno administrativno odsustvo tokom istrage, što je standardna procedura u sličnim slučajevima. Takođe, kamere koje su nosili policajci će biti pregledane, a snimci će biti objavljeni naknadno.

KOIN 6 News je razgovarao sa troje ljudi koji su bili svedoci pucnjave ili su se zatekli na mestu događaja. Njihova svedočanstva pružaju uvid u dramatične trenutke pre, tokom i posle pucnjave, dodatno naglašavajući intenzitet situacije.

Očevidac Morgan je opisao trenutak kada je video psa kako napada prolaznika, dok je drugi policajac iskočio iz auta i pucao na psa. Drugi svedok, Šenon, je opisala haotičnu scenu sa prisustvom velikog broja policijskih snaga, dok je treći svedok, Rozu, opisao sukob između muškarca sa psom i policajca pre nego što je došlo do pucnjave.

Ovaj tragičan događaj izazvao je šok i uznemirenost među stanovnicima Vankuvera, a istraga koju vodi Šerifov ured okruga Klark će biti od ključnog značaja u razjašnjavanju svih okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading