HOROR U RAKOVICI! KUHINJSKIM NOŽEM PRESUDIO ŽENI - U policiji ispričao JEZIVE detalje zločina

Autor:

Hronika

03.06.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Ankica iznenada ubijena potresla je mnoge, a pogotovo članove njene porodice.

HOROR U RAKOVICI! KUHINJSKIM NOŽEM PRESUDIO ŽENI - U policiji ispričao JEZIVE detalje zločina

Foto: ST/ D. KADIĆ, Privatna arhiva

Ankicu Delibašić (57) juče je kuhinjskim nožem ubio suprug Željko. On je nakon zločina ostavio ženu da umre u stanu, a on došao u policiju.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Željko je u policiji ispričao detalje zločina.

Njemu je, prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog teškog ubistva. Telo nesrećne žene poslato je na obdukciju.

Policija je u stanu u Rakovici juče ujutru zateklo telo nesrećne žene i krvavi kuhinjski nož.

Željko će, najverovatnije, sutra izneti odbranu.

Inače, vest da je Ankica iznenada ubijena potresla je mnoge, a najviše zaposlene u "Grand produkciji", s kojima je imala odličan odnos. 

Pored brojnih kolega koje su sarađivale s njom, oglasili su se i bivši učesnici "Zvezda Granda", koji su zanemeli od bola nakon ove informacije, ali i voditeljka Dragana Katić, koja ne dolazi sebi otkako je čula da se tragedija desila.

Dragana nije krila tugu i bol koje oseća zbog preranog odlaska koleginice, pa joj se putem Instagrama obratila posebnim rečima:

- Nezamislivo je da se više nećemo družiti na snimanjima. Da nam nećeš doneti nešto da "gricnemo". Da svojim veštim rukama nećeš nerešive stvari rešavati. Mnogo, mnogo mi je žao. Ne znam samo kako se sve ovo dogodi u poslednje vreme, ostala sam kompletno bez teksta - napisala je neutešna Dragana Katić.

Od Ankice se oprostila i Vesna Milanović, inače PR "Grand produkcije", s kojom je takođe nastadala dugo sarađivala. 

Podsetimo, Ankica, koju je u nedelju 2. juna u stanu u beogradskom naselju Rakovica navodno usmrtio muž, bila je zaposlena u "Grandu", gde je radila kao šnajderka, a pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema za polufinale "Zvezda Granda".

Inače, ona je uvek bila nasmejana, vedra i raspoložena, ali i među svim kolegama upamćena kao dobar čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading