JOŠ UVEK TRAJE POTRAGA ZA NAPADAČIMA! Odjekuju rafali, teroristi pored sveštenika i čuvara ubili ŠEST policajaca! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.06.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u Dagestanu je još uvek veoma napeta, a ruske snage bezbednosti tragaju za preostalim teroristima

JOŠ UVEK TRAJE POTRAGA ZA NAPADAČIMA! Odjekuju rafali, teroristi pored sveštenika i čuvara ubili ŠEST policajaca! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X

Teroristi su u dva napada u Dagestanu ubili šest policajaca!nMinistarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da u obračunu sa teroristima 12 policajaca ranjeno.

Nacionalni antiteroristički komitet Ruske Federacije za RIA Novosti navodi da su u napadima na pravoslavnu crkvu i sinagogu u Derbentu odnosno crkvu i punkt saobraćajne policije u Mahačkali ubijeni i jedan sveštenik Ruske pravoslavne crkve i radnik obezbeđenja.

 

 

Policija je likvidirala dvojicu terorista u Mahačkali dok lokalni mediji navode da potraga za napadačima u Derbentu još nije okončana i da odjekuju rafali.

Policija je navodno na obodu grada locirala "ladu" sa teroristima.

 

 

Vlasti Dagestana proglasile su režim antiterorističke akcije u celoj republici.

Na poslednjim snimcima koji su objavljeni na društvenoj mreži Telegram mogu se videti scene likvidiranih terorista na ulicama u gradovima koji su bili danas popodne poprište terorističkih napada.

 

 

Naime, nepoznati napadači napali su pravoslavnu crkvu i sinagogu u Derbentu u Dagestanu, nakon čega su otvorili vatru na policiju. Gotovo istovremeno u Mahačkali je napadnut punkt saobraćajne policije.

Napadači su iz automatskog oružja pucali na sinagogu i crkvu u Derbentu, rekla je šef pres-službe Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana Gajana Garijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading