PRONAĐENO KRISTIJANOVO TELO! Mladića (25) pre tri nedelje sa dve drugarice odnela bujica u Italiji! Svi su stradali (VIDEO)

Autor:

Svet

23.06.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je izvučeno iz reke, a veruje se da pripada Kristijanu, za kojim se tragalo više od tri nedelje

PRONAĐENO KRISTIJANOVO TELO! Mladića (25) pre tri nedelje sa dve drugarice odnela bujica u Italiji! Svi su stradali (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/TG La7

Telo koje je pronađeno u koritu reke Nadiže jutros, nakon više od tri nedelje potrage, veruje se da pripada mladiću sa Balkana, Kristijanu Molnaru (25), koji je nestao krajem maja zajedno sa dve devojke dok su uživali na obali reke u Italiji.

Iako identifikacija tela još nije izvršena, pretpostavlja se da je reč o Kristijanu, čime će biti okončana potraga koja je trajala od njihovog nestanka.

Tragičan događaj na reci Nadiži

Dana 31. maja troje mladih sa Balkana, uključujući Kristijana Molnara, bili su odvučeni bujičnom vodom reke Nadiže dok su se grlili u vodi, dozivajući pomoć.

Obilne padavine koje su prethodile tragediji dovele su do naglog skoka vodostaja, što je doprinelo ovoj tragičnoj situaciji.

Poslednji trenuci i potraga

Istraga je otkrila da je Patrisija čak četiri puta pozvala hitne službe sa mobilnog telefona u pokušaju da ih izvuku, ali nije poznato zašto pomoć nije stigla na vreme.

Tela Patrisije i Bjanke pronađena su 2. juna na oko kilometar od mesta gde su poslednji put viđene, nakon čega je otpočela neprekidna potraga za Kristijanom, koja je danas, nažalost, okončana.

Teška sudbina mladih devojaka

Devojke su pronađene i sahranjene u venčanicama, u skladu sa običajima njihove zemlje porekla - Rumunije. Ova tužna činjenica dodatno je naglasila težinu ove tragedije i ostavila dubok trag u zajednici.

Napori u potrazi

Tokom potrage, spasioci su koristili dronove i pse kako bi pronašli nestale, a pronađene su i lične stvari stradalih, uključujući torbicu sa mobilnim telefonom koji je i dalje radio, što je ukazivalo na dramatične okolnosti njihovog nestanka.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubokog traga u zajednici i podseća nas na opasnosti koje vrebaju u prirodi, posebno tokom nepredvidivih vremenskih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading