TERORISTI U DAGESTANU UHVAĆENI KAMEROM! Nadojeni mržnjom UBIJALI sve oko sebe! Vodi se KRVAVI RAT! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.06.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska policija i vojska u operaciji čišćenja terena od terorista

TERORISTI U DAGESTANU UHVAĆENI KAMEROM! Nadojeni mržnjom UBIJALI sve oko sebe! Vodi se KRVAVI RAT! (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

Danas je došlo do terorističkih napada na jugu Rusije u Dagestanu i u toku su ulične borbe između ruskih snaga bezbednosti i terorista. 

Društvenim mrežama kruže zastrašujući snimci, gde teroristi u Mahačkali i Derbentu pucaju na ljude i ubijaju ih u pravoslavnoj crkvi, sinagogi i na ulicama. Ima mrtvih i ranjenih kako među organima reda tako i među teroristima.

 

 

Prema najnovijim informacijama, teroristi su jedniom svešteniku prerezali vrat.

Nepoznati napadači napali su pravoslavnu crkvu i sinagogu u Derbentu u Dagestanu, nakon čega su otvorili vatru na policiju. Gotovo istovremeno u Mahačkali je napadnut punkt saobraćajne policije.

Napadači su iz automatskog oružja pucali na sinagogu i crkvu u Derbentu, rekla je šef pres-službe Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana Gajana Garijeva.

"Prema informacijama iz dežurnog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova Dagestana, oko 18 časova (po lokalnom vremenu) u Derbentu, nepoznate osobe su iz automatskog oružja pucale na sinagogu i crkvu", rekla je ona.

Osumnjičeni su pobegli belim "folksvagen polom", registarskih oznaka 921.

Gotovo istovremeno, u Mahačkali, nepoznate osobe su napale punkt saobraćajne policije u Ulici Ermoškina.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, jedan policajac je poginuo, a šestoro je povređeno. Preliminarno, među civilnim stanovništvom nema žrtava i ranjenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading