"POZLILO MI JE, OD ŠOKA SAM POVRAĆAO BELU PENU!" Vlasnik vile UŽASNUT, Britanci se goli mazali KRVLJU i ljubili! (UZNEMIRUJUĆE)

Autor:

Svet

23.06.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako dalje prepričava, Britanci su tako krvavi otišli u bazen

"POZLILO MI JE, OD ŠOKA SAM POVRAĆAO BELU PENU!" Vlasnik vile UŽASNUT, Britanci se goli mazali KRVLJU i ljubili! (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: Profimedia

Portal Dalmacija Danas objavio je fotografije jednog krvavog apartmana u Solinu u Držićevoj ulici. Iz policije su rekli da je reč o stranim državljanima, od kojih je jedan imao povredu glave.

- Jutros oko 7 sati i 30 minuta u Solinu u Držićevoj ulici primljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan od njih ima povredu glave. Izlaskom na mesto događaja utvrđeno da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi ista je ponovo prokrvarila. Povređeni je prevezen na pružanje lekarske pomoći u splitsku bolnicu - poručila je policija.

"Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu"

Tom portalu se javio vlasnik apartmana u kojem je nastala fotografija i ispričao šta se dogodilo.

- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli juče, sinoć su izašli vani u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su da galame i prave nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo - rekao je vlasnik Ivan Japirko.

- Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu. Užasne scene, katastrofa - prepričao je.

"Pokušao je da se sakrije od policije u WC-u, a onda im je bežao"

Kako dalje prepričava, Britanci su tako krvavi otišli u bazen.

- Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, došla je policija brzo, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od policije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, svog prijatelja je udario i počeo da beži policiji. Trčao je preko celog Japirka i bežao od policije - opisuje bizarnu situaciju.

"Stanje je haotično, niko me ne pita da li uskoro dolaze novi gosti"

Japirkov apartman trenutno je u fazi čišćenja, a on se žali da ga je morao brzo pripremiti za dolazak novih gostiju.

- Stanje je haotično, ali niko me ne pita da li uskoro dolaze novi gosti i ja moram da pripremim vilu.

- Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu da rade šta hoće. Dokle god je to tako, imaćemo ovakvih scena - zaključio Japirko.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Republika/Dalmacija Danas)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading