NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE U ALBANIJI: Evo zbog čega je Alma sa decom skočila u reku Bojanu

Autor:

Svet

06.05.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom stravičnog događaja koji je uzdrmao ceo region, oglasilo se i nadležno Tužilaštvo

NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE U ALBANIJI: Evo zbog čega je Alma sa decom skočila u reku Bojanu

Foto: Facebook/Printscreen/Alma Bushati Arrazi

Tužilaštvo Prvostepenog suda opšte nadležnosti u Skadru iznelo je šokantne detalje o tragediji porodice Arazi, koja je potresla albanski grad Skadar.

Prema saopštenju Tužilaštva, do sada su pronađena tela dvoje dece, dok tragaju za telom majke i trećeg deteta, najmlađeg sina.

Sumnje i optužbe

Prema dostavljenom procesnom materijalu Policijske stanice Skadar, osnovane su sumnje da je državljanin Ergis Arazi izvršio krivično delo "Izvođenje samoubistva".

Ovaj tragični događaj povezan je sa kontinuiranim psihičkim nasiljem nad suprugom, Almom Arazi, koje je kulminiralo njenim samoubistvom, za koje se sumnja da je izvršeno u teškom psihičkom stanju zajedno sa troje maloletne dece.

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis sa detetom

Detalji događaja

Prema izjavama svedoka, Almina sestra je ispričala da je Alma bila brutalno zlostavljana od strane supruga, Ergisa Arazija, koji je navodno planirao da dovede svoju ljubavnicu kući.

Nakon nestanka Alme i troje dece, Ergis je uhapšen pod optužbom za nasilje u porodici.

Reakcije i tvrdnje porodice

Porodica osumnjičenog tvrdi da on nikada ne bi naudio deci, ističući da je bio posvećen otac i da je radio naporno kako bi im omogućio privatno obrazovanje.

Međutim, svedoci su ispričali da je Ergis delovao veoma hladno i smireno tokom ispitivanja, čak i nakon nestanka svoje porodice.

Foto: facebook printscreen

Alma sa decom

Medicinsko-pravni pregled

Nakon što je telo jednog deteta pronađeno na obali reke Bojane, izvršen je medicinsko-pravni pregled, ali nisu pronađeni tragovi nasilja.

Takođe, pravosudna policija izvršila je proveru prebivališta osumnjičenog, ali nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na nedozvoljene predmete.

Istraga se nastavlja sa ciljem da se prikupe svi potrebni podaci kako bi se potpuno rasvetlile okolnosti ove stravične tragedije.

Tužilaštvo je zadržalo osumnjičenog Ergisa Arazija, dok policija sprovodi dalje istrage u cilju otkrivanja putanje Alme Arazi i njene dece, kao i saslušanja lica koja znaju za događaj.

Ova tragedija je potresla celu zajednicu, a detalji istrage i optužbe protiv osumnjičenog izazivaju šok i nevericu među građanima Skadra.

S obzirom na kompleksnost ovog slučaja, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i konačno rasvetljavanje ovog tužnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading