JEZIVA ISPOVEST OCA ALME KOJA JE SKOČILA SA DECOM U REKU BOJANU: Otkrio kroz kakav su PAKAO prolazile njegove unuke i unuk!

Autor:

Svet

06.05.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve vreme joj je govorio da ostavi muža, ali ga ona nije poslušala

JEZIVA ISPOVEST OCA ALME KOJA JE SKOČILA SA DECOM U REKU BOJANU: Otkrio kroz kakav su PAKAO prolazile njegove unuke i unuk!

Foto: Facebook/Printscreen

U ispovesti za albanski portal, Azem Bušati, otac Alme Arazi, otkrio je neke šokantne detalje o životu svoje ćerke i njenom tragičnom kraju.

Teški uslovi života

Bušati je opisao uslove u kojima je živela njegova ćerka sa suprugom i decom, ističući da je Alma mnogo puta napuštala kuću, ali nije želela da napusti muža zbog ljubavi prema njemu.

Iz ovih reči se saznaje da je njihov odnos bio ispunjen nesuglasicama, što je dodatno opterećivalo Almu.

- Alma je mnogo puta napuštala tu kuću. Podržavao sam je govoreći joj da ide, ne voli te, ostavi se toga. Nastavi sa svojim životom. Ali nije me slušala jer ga je mnogo volela. Nije htela da ga napusti. Takve priče se ne završavaju dobro - naglasio je on.

Posledice lošeg odnosa

Iz izjava Alminog oca saznaje se da je njen odnos sa suprugom izazvao traumu kod dece, posebno kod starije ćerke koja je bila veoma vezana za majku.

Ovo otkriva koliko su deca patila zbog lošeg odnosa njihovih roditelja.

- Starija ćerka je bila toliko uplašena da je čak i kada bi njena majka otišla u kupatilo, ostala iza vrata, plašeći se da će pobeći bez nje. Kad bi izašla, majka bi je pogledala u oči, kao da je moli da ne beži. Najstarija ćerka je bila veoma vezana za svoju majku. Šta su ta deca videla... Duša me boli. Dva puta sam operisao srce. Moj život više nema smisla - dodao je.

Uključenje vojske u potragu

Očekuje se da će se u potragu za telima Alme i njenog četvorogodišnjeg sina uključiti i vojska, što dodatno naglašava obimnost i ozbiljnost ove tragične situacije.

Sumnje u zlostavljanje

Almina sestra je izjavila da je Alma bila brutalno zlostavljana od strane supruga, što je dovelo do hapšenja 31-godišnjeg Ergisa Arazija pod optužbom za nasilje u porodici.

Ovo otkriva da je Almin odnos sa suprugom bio obeležen nasiljem i da je to dodatno komplikovalo njihovu porodičnu dinamiku.

Emotivna hladnoća i sumnje u iskrenost

Ispovest Alminog oca otkriva da je Ergis Arazi pokazao emotivnu hladnoću tokom ispitivanja, a njegovo ponašanje nakon nestanka porodice dodatno budi sumnje u javnosti.

Ovo ukazuje na moguću skrivenu stranu ličnosti ovog muškarca.

Šokantne tvrdnje porodice

Porodica Ergisa Arazija tvrdi da on nikada ne bi naudio deci i da je imao problema sa suprugom.

Ove tvrdnje ukazuju na kompleksnost odnosa između Alme i Ergisa, kao i na moguće skrivene slojeve njihovog porodičnog života.

- Obožavao je decu. Nikada im ne bi naudio. Radio je ceo dan u servisu za mobilne telefone kako bi ih poslao u privatnu školu. Možda je imao problema sa suprugom, ali ona nikako nije trebalo da to uradi deci. To joj nećemo oprostiti - rekli su, prenosi Voxnews.al.

Tragična sudbina

Na kraju, ova porodična drama ostavlja trag tuge i šoka u javnosti, dok se istražuju sve činjenice i okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Podsetimo, policija je danas našla još jedno telo u reci Bojani, a kako mediji javljaju u pitanju je telo druge Almine ćerke.

(Republika/Vox News)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading