TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA, IMA MRTVIH NA AUTO-PUTU! Mladiću (21) se bore za život! Izgubio kontrolu nad vozilom pa pobio ljude!

Autor:

Svet

18.05.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća, stigli su Hitna pomoć, policija i vatrogasci

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA, IMA MRTVIH NA AUTO-PUTU! Mladiću (21) se bore za život! Izgubio kontrolu nad vozilom pa pobio ljude!

Foto: Shutterstock

U Lomonosovskom okrugu Lenjingradske oblasti u Ruskoj Federaciji dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je pet osoba izgubilo život, dok je jedna osoba povređena.

Nesreća se dogodila na auto-putu Sosnovi Bor-Globici oko 15 časova po moskovskom vremenu.

Detalji nesreće

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Ruske Federacije, nesreću je izazvao vozač automobila Micubiši Lanser rođen 2003. godine.

Vozeći Micubiši Lanser, vozač je izgubio kontrolu prilikom preticanja i prvo se sudario sa automobilom marke Kia Rio koji je dolazio u susret.

Nakon toga, Micubiši Lanser se sudario sa automobilom marke Folksvagen Polo koji je nailazio, pri čemu su poginuli vozač Folksvagena i četiri putnika.

Stanje vozača i uviđaj

Vozač Micubiši Lansera je hospitalizovan i trenutno se nalazi u kritičnom stanju. Uviđaj o saobraćajnoj nezgodi je u toku.

Eksplozija u Sankt Peterburgu

Podsetimo, juče je osmoro ljudi povređeno u eksploziji na Budjonijevoj vojnoj akademiji veza na Tihoreckom prospektu u Sankt Peterburgu.

U početku je postojala verzija napada dronom, ali se trenutno javlja da je došlo do eksplozije municije za obuku.

Pad autobusa u reku Mojku u Sankt Peterburgu

U Sankt Peterburgu je početkom maja došlo do pada autobusa u reku Mojku kada je poginulo sedmoro ljudi, saopštilo je gradsko odeljenje ruskog Istražnog komiteta na svom Telegram kanalu.

- Broj smrtnih slučajeva usled pada autobusa u reku Mojku porastao je na sedam - rečeno je tada u saopštenju.

Vozač autobusa tada je izgubio kontrolu pri skretanju. Vozilo je probilo ogradu i palo u vodu. U autobusu je bilo oko 20 ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading