OTKRIVEN VAŽAN DETALJ: Evo šta je Alma rekla JETRVI sa kojom je pila kafu pre KOBNOG skoka sa decom u reku Bojanu

Autor:

Svet

06.05.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo objavilo detalje njihovog susreta

OTKRIVEN VAŽAN DETALJ: Evo šta je Alma rekla JETRVI sa kojom je pila kafu pre KOBNOG skoka sa decom u reku Bojanu

Foto: Alma Bushati Arrazi Facebook printscreen

Tužilaštvo je saopštilo da su iz podataka istražnih radnji proizašli detalji o poslednjoj komunikaciji 39-godišnje Alme Arazi sa jetrvom pre nego što je preduzela ekstremni čin i skočila sa troje dece u Bojanu.

Prema saopštenju, Almina rođaka je rekla da će otići kod brata i tamo ostati nedelju dana kako bi se smirila.

Prema informacijama dobijenim iz izjava lica koja su imala saznanja o događaju, utvrđeno je da je Alma napustila stan sa troje maloletne dece i otišla na kafu sa rođakom supruga u naselju "Ilirija" u Skadru.

Nakon što su proveli oko dva sata zajedno, Alma je rekla jetrvi da će je njen brat odvesti taksijem, jer će otići na nedelju dana kod njega kako bi se smirila.

Nakon toga, Alma je zajedno sa troje dece krenula trotoarom putem koji vodi do starog mosta na Bojani u Skadru.

Ovaj tragični događaj ostavio je javnost u šoku, a detalji o poslednjoj komunikaciji Alme Arazi sa jetrvom bacaju novo svetlo na dešavanja koja su prethodila tragičnom događaju.

Očigledno je da su postojali signali koji ukazuju na Alminu nameru da napusti svoj dom, ali je pitanje da li je iko mogao predvideti ovakav kraj.

Kako je došlo do ovako tragičnog ishoda i šta je moglo da dovede do ovakvog očajničkog čina?

Ovo su pitanja koja muče javnost, a odgovori na njih možda leže u detaljima Alminog poslednjeg susreta sa rođakom i odlasku ka mostu na Bojani.

- Iz podataka istražnih radnji do ove faze proizilazi da se dana 03.05.2024. godine, oko 17.30 časova, državljanin E.A., koji je prijavio napuštanje stana svoje supruge A.A. sa njihovo troje maloletne dece, pojavio u policijskoj stanici Skadar. U vezi sa ovom činjenicom, primljene su izjave lica koja imaju saznanja o događaju, iz kojih je utvrđeno da je 02.05.2024. godine, u popodnevnim časovima, A.A. sa maloletnom decom otišla na kafu sa rođakom supruga u naselju "Ilirija" Skadar. Tu su ostali oko dva sata, a zatim izašli napolje, gde je A.A. rekla rođaki V.P. da će je njen brat odatle odvesti taksijem, pošto će otići na nedelju dna kod njega da se smiri. Potom je A.A. zajedno sa troje dece, išla trotoarom putem koji vodi do starog Mosta na Bojani u Skadru - saopštio je tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading