ŠOK! MURINJO DOGOVORIO NOVI KLUB! Nikad ne biste pogodili koga će trenirati!

Autor:

Sport

18.05.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba!

ŠOK! MURINJO DOGOVORIO NOVI KLUB! Nikad ne biste pogodili koga će trenirati!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo će postati novi trener Bešiktaša, prema izjavama tamošnjih medija! Potpredsednik Bešiktaša, Husein Jucel, otkrio je da je preostao još jedan sastanak sa Murinjom sledeće nedelje i praktično najavio njegov dolazak na klupu Orlova.

Pre oko mesec dana sam se sastao sa Murinjom u Istanbulu. Rekao sam mu da ga želim u Bešiktašu, da je pogodan za hemiju našeg kluba, na šta mi je rekao da će izvršiti procenu nakon ponude. Odgovorio mi je da bi voleo da se ponovo sretnemo u Italiji – rekao je Jucel.

Bešiktaš je uspeo da ispuni finansijska potraživanja čuvenog "posebnog", radom na sponzorstvima i ispunjavanjem finansijskih zahteva, što je bio ključni faktor za dolazak portugalskog trenera.

 

Ovaj potez Bešiktaša predstavlja udarac za Fenerbahče i Dušana Tadića, koji je takođe bio zainteresovan za angažovanje Murinja. Sada će Fener morati da potraži novog trenera na drugom mestu. Portugalac, koji je nedavno dobio otkaz u Romi, odlučio je da prihvati ponudu Bešiktaša i tako će se naći na klupi ovog turskog kluba, svega četiri meseca nakon prethodnog trenerskog angažmana.

Podsetimo, u karijeri je vodio Benfiku, Čelsi, Inter, Real, Junajted, Totenhem i pomenutu Romu. a najveći uspeh je ostvario 2004. osvajanjem titule Lige šampiona sa Portom, kao i 2010. kada je stigao do triplete sa Interom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading