OVO JE CRVO KOGA SU BRAĆA HOFMAN TRAŽILI U KAFIĆU U MODRIČI! Majka mu političarka, a on pao zbog krađe! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Hofman su pokušavala da ga zastraše kako bi lažno svedočio.

OVO JE CRVO KOGA SU BRAĆA HOFMAN TRAŽILI U KAFIĆU U MODRIČI! Majka mu političarka, a on pao zbog krađe! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, printscreen/happy, https://www.tiktok.com/@srdjanvidoviccrv

Srđan Vidović iz Modriče, poznatiji kao Crvo, uhapšen je zbog sumnje da je iz kuća i vikendica na području ove opštine, krao nameštaj i belu tehniku iz kuća i vikendica.

On je javnosti postao poznat kada su pre godinu dana braća Miljan i Ljuban Hofman upala u jedan lokal i tražila ga, uputivši tada pretnje i radnicima lokala.

Republika

Foto: Tiktok/srdjanvidoviccrv

Srđan Vidović Crvo

Šta se radi ovde, gde je crv, crvić mali? Aj zovi ga - čuje se na snimku koji je tada objavljen.

 

 

 

Mladić za šankom uplašeno je ponavljao da ne zna njegov broj, nakon čega je nabildovani momak uzeo papir i hemijsku, gde je napisao velikim slovima "CRV JE CINKAROŠ!" i zahtevao da se poruka zakači na vrata kafića.

- Ne pretimo tebi, ali ovo da stoji na vratima, da li je jasno, nemoj neko da je skinuo, jesi li me razumeo? -

 

 

Inače, protiv braće Ljubana i Miljana Hofman Vidovića iz Bijeljine kao i protiv Aleksandra Jovanovića zvanog Tupeša iz Modriče te državljanina Srbije Vladimira Milutinovića, dobojska policija podnela je izveštaj tužilaštvu koji ih tereti da su pretili Srđan Vidoviću zvanom Crvo, kako bi ga naveli da lažno svjedoči u postupku protv Tupeše, pisali su ranije mediji.

Oni su kasnije hapšeni i u Beogradu zbog zlostavljanja i mučenja A.A., a Miljan Hofman je kasnije pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Crvo sin političarke

Inače, Srđan Vidović zvani Crvo iz Modriče uhapsen je zbog sumnje da je ukrao veš mašinu, usisivač, sitan laat, kosilicu za travu, dva klima uređaja, tuš baterije, wc šolju, lavaboe sa ogledalima, kao i krevete sa dušecima, a sve kako bi opremio svoj objekat.

Prema pisanju portala Crna hronika BiH, Crvo je inače sin lokalne političarke i predsednice Seljačke stranke u Modriči Gordane Vidović.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@PDP_RSrpska

Gordana Vidović

On je od ranije poznat policijskim službenicima, a negovo ime spominialo se i prošle godine kada su ga tražili Miljan i Ljuban Hofman, o čemu su pisali svi mediji u regionu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading