NIKOLA ROKVIĆ PAO U ŠUMI PUNOJ VUKOVA: Pevač preplašen za svoj život, hitno se oglasio!

Autor:

Zabava

18.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokvić se neretko oglašava na svom Instagram profilu gde je sad otkrio da je došao do šume za koju je njuo da je stanovište vukova!

NIKOLA ROKVIĆ PAO U ŠUMI PUNOJ VUKOVA: Pevač preplašen za svoj život, hitno se oglasio!

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić, popularni pevač, odlučio je da se upusti u avanturu pešačenja ka Grčkoj. Putovanje traje već nedeljama, a Rokvić redovno deli svoje utiske sa pratiocima na Instagramu. Nedavno je otkrio da je stigao do šume koja je poznata kao stanište vukova.

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić

Pevač je podelio svoje iskustvo iz šume, ističući da je danas naučio lekciju o strahu. Nakon susreta sa čoporom pasa, osećao je dodatni oprez i strah koji ga je usporavao. Odlučio je da krene van staze kroz šumu, ali je doživeo neugodnu situaciju zbog istrošenih patika za trčanje. Ipak, uspeo je da se izvuče bez povreda.

- Današnji dan je bio lekcija o strahu! Već par dana, verovatno od dogadjaja sa čoporom pasa, u meni je tinjao neki osećaj, koji me je usporavao i remetio da se u potpunosti prepustim miru i ravnoteži! Sve te neke situacije koje sam lagano prolazio prethodnih dvadeset i kusur dana, sada sam na njih gledao sa dozom dodatnog opreza i jednostavno nekog straha! Današnji dogadjaj me je dodatno doveo u rizičnu situaciju, gde sam se sa izlizanim patikama za trčanje, peo mimo staze kroz šumu, jer mi je tako mapa pokazivala, pravac koji u opšte ne postoji… Ispred mene se našla jaka šuma, nekih 7 km, bez staze, puna kamenjara , rastinja… - istakao je Rokvić, pa dodao:

Republika

Foto: instagram.com

Nikola Rokvić

Razmišljao sam da li da se uputim i krenem direktno u šumu..Hvala Bogu uslikah mapu i snimih teren i poslah čoveku koji me je spremao i koji mi je velika podrška, kome bezrezervno verujem! Od njega dobih odgovor “ Ne!!! Nikako, vraćaj se!!!“ U tom momentu, sam samcijat u šumi, rastinju, sa prethodnim strahovima još dodatno stečenim o pričama da ima i vukova, doživeh dodatni strah… Pokušah da se spustim nizbrdo, patike istrošene, proklizah, padoh ali srećom nisam se povredio! Nekako se dokopah puta, par kilometara duže, ali je sigurnije…

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gale

19.05.2024 06:09

Ma da ima samo jedan par patika , sam je i ovo sa mapom je smešno . Pa pisalo je da ide u šumu u kojoj ima vukova i da sa njim ide momak koji će da mu pomogne da lakše prodje i bezbednije šumu ,bila je i slika sa njim . A i nema šanse da vuk napadne čoveka . Prave od od ovoga cirkus .

Milan

19.05.2024 09:47

Dobar pevac, lep momak, ima porodicu i lepu zenu i decu, i odlepio!!! Pa stvarno si samoziv u svoj gluposti.