HOROSKOP ZA NEDELJU 19. MAJ! Vage - Nastavljate tamo gde ste stali, Bikovi - Pred vama je dinamičan period!

Autor:

Lifestyle

19.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA NEDELJU 19. MAJ! Vage - Nastavljate tamo gde ste stali, Bikovi - Pred vama je dinamičan period!

Foto: Shutterstock

Bikovi, obnavljanje jedne stare ili nedavno prekinute saradnje doneće vam postepeno stabilizovanje finansijskih tokova. Rakovi, akcenat ovog dana je na sastanku iza zatvorenih vrata tokom kojeg ćete pridobiti moćne osobe za svoje ideje. Početak novog projekta. Device, danas ćete još jednom imati priliku koju ste ranije propustili. Nastavak programa usavršavanja. Škorpije, retrogradni Jupiter vam vraća dobru priliku koju ste ranije propustili zbog nekih okolnosti. Dobra zarada. Jarčevi, podrška uticajne osobe pomoći će vam da prevaziđete prepreku što se tiče jedne investicije. Uspeh na finansijskom planu. Ribe, početak rada na velikom projektu stvara vam veliku nervozu jer morate da okupite prave ljude da biste završili na vreme.

Vodolije, pruža vam se prilika da uđete u vezu s osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Strelčevi, Postoji mogućnost da obnovite kontakt s osobom iz prošlosti do koje vam je i dalje stalo na neki način. Vage, srodnu dušu možete da upoznate preko posla ili saradnika. Stabilno kod onih koji su u vezi. Lavovi, kratkotrajna emocionalna klackalica u odnosu s partnerom jer se u stavovima suštinski razlikujete. Bliznaci, niste zadovoljni ponašanjem partnera, postoji karika koja nedostaje da biste bili potpuno zadovoljni. Ovnovi, osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža prvo vas je fascinirala, ali sada počinjete da sumnjate.

Jarčevi, više se odmarajte.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading