VERENIK UBIJENE ALEKSANDRE NA SUĐENJU SE POJAVIO U MAJICI, A NA NJOJ NJIHOVA NEROĐENA BEBA! Ubici svoje drage poručio samo JEDNO!

Autor:

Svet

30.04.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandrin bivši partner Dejan i njegov partner Ugur, osumnjičeni su da su ubili Aleksandru i otarasili se njenog tela, koje nikada nije pronađeno.

VERENIK UBIJENE ALEKSANDRE NA SUĐENJU SE POJAVIO U MAJICI, A NA NJOJ NJIHOVA NEROĐENA BEBA! Ubici svoje drage poručio samo JEDNO!

Foto: Polizei Mittelfranken

Doktor Bastijan, verenik ubijene Aleksandre R, izazvao je pažnju na suđenju osumnjičenom Dejanu, noseći belu majicu sa slikom poslednjeg ultrazvuka njihove bebe. Očigledno očajan, Bastijan je istakao da već 504 dana ne može da zagrliti svoju verenicu i njihovo nerođeno dete, koje je nestalo zajedno sa Aleksandrom.

Poruka sa Aleksandrinog telefona

Bastijan je otkrio da je nekoliko sati nakon Aleksandrinog nestanka primio poruku sa njenog telefona, koja je glasila: "Zdravo Bastijane. Žao mi je zbog svega. Iskoristila sam te i slagala. Ne mogu više ovako. Toliko sam zabrljala. Neću da idem u zatvor. Ne mogu bez Dejana." Verenik je odmah prepoznao da poruku nije napisala njegova verenica, s obzirom da nikada nije koristila takav izraz kao "Zdravo Bastijane", već je bio uveren da je to uradio Dejan, prenosi Telegraf.


Zabrinutost i nemoć verenika

Bastijan je istakao da se odmah obratio policiji nakon što je shvatio da nešto nije u redu, ali da nije bio shvaćen ozbiljno. Njegova očajnička potraga za Aleksandrom nije naišla na razumevanje u policiji, što je samo dodatno pojačalo njegovu nemoć i očaj.

Osumnjičeni i njihovo ćutanje

Aleksandrin bivši partner Dejan i njegov partner Ugur se sve vreme brane ćutanjem, dodatno otežavajući situaciju i sprečavajući Bastijana da dobije odgovore na pitanja koja mu muče dušu.

Doktor Bastijan je na suđenju jasno izrazio svoju nadu da će osumnjičeni dobiti maksimalne kazne, ali isto tako je istakao da želi da sazna istinu o tome šta se dogodilo Aleksandri i njihovom nerođenom detetu. Njegova patnja i očaj vidljivi su na svakom koraku, dok se nada da će Dejan konačno imati malo pristojnosti i otkriti gde je telo njegove voljene Aleksandre, kako bi imao gde da tuguje i pronađe bar malo mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading