SEKIRU KUPIO NA PIJACI, A ONDA JE PORUKU OSTAVIO NA VRATIMA STANA: Novi detalji strave u Tuzli! Muž ubio ženu i dvoje dece, pa skočio sa zgrade u smrt!

Autor:

Svet

21.05.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispostavlja se da je muškarac ozbiljno planirao zločin, a nije, kako je isprva izgledalo, sve uradio u nervnom rastrojstvu

SEKIRU KUPIO NA PIJACI, A ONDA JE PORUKU OSTAVIO NA VRATIMA STANA: Novi detalji strave u Tuzli! Muž ubio ženu i dvoje dece, pa skočio sa zgrade u smrt!

Foto: youtube.com/avaz tv

Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje dece, starosti 9 i 2 godine, a zatim je, otišavši u stan zgrade prekoputa i počinio samoubistvo skokom u smrt.

Ovaj nezapamćeni zločin potresao je ceo region, a policija je isprva mislila da se radi o ubistvu i samoubistvu koje je bilo plod nervnog rastrojstva, da ne kažemo afekta Čičkušića.

Međutim, kada je analiziran stan u kojem je muž ubio ženu i decu, došlo se do uznemirujućih zaokreta u istrazi.

Istražni timovi pronašli su sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li je Čičkušić pobio porodicu oštricom ili tupim delom sekire. Naređeno je veštačenje.

Prema nezvaničnim informacijama Avaza, tužioci i istražitelji veruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla da bude ljubomora.

Čičkušić se, kako je za Avaz potvrđeno, pre nekoliko dana vratio iz Nemačke, gde je radio kao medicinski tehničar.

Bio je zaposlen u Kliničkom centru Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Nemačku.

Saznajemo da je Čičkušić, kako je do sada pokazala istraga brutalni zločin isplanirao u detalje.

On je, kako je potvrdio izvor, nekoliko dana pre zločina kupio sekiru na pijaci kod Hemeta i s njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo je bukvalno uništen i ispremeštan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti decu, ali nije uspela. 

Ono što je šokiralo istražioce jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana.

On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Nemačkoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading