OVO JE ISTINA O RAZVODU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA? Pojavila se slika koja pokazuje PRAVO STANJE

Autor:

Zabava

21.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o razvodu popularnog para!

OVO JE ISTINA O RAZVODU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA? Pojavila se slika koja pokazuje PRAVO STANJE

Foto: youtube.com/E channel

Nakon nedavnih glasina o razvodu, fotografije Bena Afleka bez venčanog prstena dodatno su potvrdile da je došao kraj ljubavnoj priči između njega i Dženifer Lopez. Holivudski glumac je nedavno primećen kako vozi svoj automobil, ali bez venčanog prstena na levoj ruci, jasno ukazujući na mogući razvod od latino lepotice.

 

 

Iako su Ben i Dženifer bili viđeni odvojeno na školskoj predstavi Benovog 15-godišnjeg sina Fina, ovo je ipak bio prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti nakon 47 dana. Zanimljivo je da su oboje i dalje nosili svoje venčano prstenje, što je dodatno zbunilo javnost u vezi sa sudbinom njihovog braka.

U poslednjih nekoliko nedelja, Dženifer Lopez je doživela nekoliko neuspeha, uključujući "propali album" i promenu planova o turneji. Ovi događaji su dodatno stavili fokus javnosti na njen privatni život, posebno nakon što su se pojavile spekulacije o razvodu sa Benom Aflekom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Kako prenose svetski mediji, par je na događaj stigao odvojeno. Ovo je inače prvi put da su viđeni zajedno u poslednjih 47 dana, a zanimljivo je kako su prema fotografijama oboje i dalje nosili svoje venčano prstenje.

U svetlu ovih događaja, javnost sa nestrpljenjem iščekuje zvaničnu potvrdu o sudbini ljubavne veze između Bena Afleka i Dženifer Lopez, dok se oboje trude da zadrže privatnost u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading