OVO ČEKA CEO SVET! Poznato u koje VREME Novak igra prvi meč u Ženevi!

Autor:

Sport

21.05.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori saopštili satnicu.

OVO ČEKA CEO SVET! Poznato u koje VREME Novak igra prvi meč u Ženevi!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u sredu igra svoj prvi meč na ATP turniru u Ženevi, gde će učestvovati prvi put u karijeri.

Protivnik srpskog asa u drugom kolu biće Janik Hanfman iz Nemačke, koji je prethodno eliminisao legendarnog Britanca Endija Mareja.

Na dan svog 37. rođendana Nole će odmeriti snagu sa nemačkim teniserom, a organizatori su odlučili da njihov duel ne počne pre 18 časova.

Najuspešniji igrač "belog sporta" u istoriji je bio slobodan na startu turnira u Ženevi, dok je Nemac pobedio britanskog asa rezultatom 2:0.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Hanfman

Inače, ovo je prvi međusobni okršaj Đokovića i Hanfmana. Janik ima 32 godine i trenutno zauzima 85. mesto na ATP listi, dok je Nole i ovu nedelju započeo na čelu karavana najbolji tenisera sveta.

Treba reći da Novak od početka sezone još nije osvojio trofej. Na Australijan openu, prvom Grend slemu, zaustavio ga je Italijan Janik Siner, koji je kasnije podigao pehar u Melburnu. Na narednom Mastersu u Rimu, ispao je nedavno od Čileanca Alehandra Tabilea, koji je senzacionalno stigao do polufinala, gde je eliminisan od Nemca Aleksandera Zvereva.

Zato je Đoković izabrao prvi put Ženevu, iz serije 250, kako bi stekao samopouzdanje pred ono najvažnije, a to je drugi Grend slem na Rolan Garosu, koji uskoro startuje. Na njemu Srbin brani pehar osvojen prošle sezone, kada je "počistio" Norvežanina Kaspera Ruda maksimalnim rezultatom 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sasa

22.05.2024 09:21

Srećan rođendan ljubavi naša! Živeo i srećan da si nam zauvek!